Бензину по 80 грн не буде / / фото УНІАН

Засновник логістичної групи компаній "Прайм" Дмитро Льоушкін спростував новини про подорожчання бензину до 80 грн найближчим часом, які поширюються соцмережами.

"Всі, ну чи майже всі канали-мільйонники, як під копірку, сьогодні, посилалися на мене. При цьому чітко, всі як один, зробили помилку в моєму прізвищі, і написали, що бензин коштуватиме 80 гривень нібито найближчим часом. Заперечую офіційно, я не говорив "80 гривень найближчим часом", – написав він у  Facebook.

За словами Льоушкіна, в останньому інтерв'ю десь тиждень тому він називав порядок цін 1,6-1,8 долара, і то це на горизонті 2028 року за фактом виконання розпорядження Кабміну. 

Відео дня

"Якщо за поточним курсом, то це 64-70 грн я допустив по бензину через три роки з прив'язкою до поточних котирувань нафти і валюти. Але не 80 грн найближчим часом. Ось, не читайте на ніч лякалки і краще ставтеся зі скепсисом", – зазначив експерт.

Ситуація з пальним в Україні

Раніше засновник логістичної групи компаній "Прайм" Дмитро Льоушкін зазначав, що зі вступом у силу мобілізаційного закону 18 травня за кордон не зможуть виїхати водії вантажівок, які перевозять пальне та інші товари, через неоновлені дані у ТЦК, і це може спричинити паливну кризу.

У травні стало відомо, що Кабінет міністрів України зареєстрував у Верховній Раді законопроект №11256 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо наближення законодавства України до законодавства Євросоюзу в частині акцизного податку, зокрема на пальне.

Вас також можуть зацікавити новини: