false

Корпорація "АТБ"спільно з "Райффайзен Банк Аваль" і Visa запустила кобренд-проект власної платіжної картки – АТБ-Pay. Про це повідомила прес-служба компанії. Ця карта володіє всіма перевагами банківської карти Visa Gold, а будь-які транзакції по ній можна проводити без комісій: поповнення готівкою в терміналах магазинів торгової мережі "АТБ", зняття готівки в банкоматах будь-якого банку України, регулярний переказ коштів з карт будь-яких банків. За допомогою карти АТБ-Pay можна здійснювати покупки в Україні та за кордоном. Крім того, фірмова карта АТБ-Pay дає своїм власникам ексклюзивне право на істотні додаткові знижки при покупці більш ніж 500 акційних товарів в найбільшій національній мережі магазинів "АТБ" і право участі у величезній кількості розіграшів призів і подарунків від постачальників і Партнерів компанії.

false

"За даними міжнародної дослідницької компанії Nielsen, покупцями магазинів "АТБ" є до 95% населення України, які здійснюють покупки продуктів харчування та супутніх товарів. Хтось робить покупки раз на рік, а хтось кожен день. Це означає, що потенціал випуску наших карт в Україні становить близько 20 мільйонів штук. Наше завдання не просто емітувати мільйони карт, а зробити таку карту основною банківською картою для клієнта, створювати нові зручні сервіси. Попереду - спільні мегаколаборації АТБ-Pay з найбільшими торговими операторами різних сегментів торгівлі, з нашими ключовими постачальниками і партнерами, запуск універсального мобільного додатку і багато інших цікавих бонусів", — розповів на Facebook-сторінці Борис Марков, голова ради директорів, генеральний директор корпорації "АТБ".

За його словами, на даний день вже видано понад 50 тисяч фірмових карт АТБ-Pay. Покупці мережі, які мають такі карти, отримають у вигляді вигод, бонусів і знижок близько 2 млрд грн. на рік. З 6 квітня оформити карту можна в магазинах "АТБ" Запоріжжя і в будь-якому з відділень "Райффайзен Банк Аваль" на території України. Компанія планує поступово масштабувати проект на всі регіони країни.

Відео дня

Детальний опис можливостей карти і інформацію про те, як її оформити, можна знайти на офіційному сайті мережі "АТБ", а замовити випуск - на офіційному сайті "Райффайзен Банк Аваль".

Корпорація "АТБ" - об'єднання великих українських компаній, що здійснюють свою діяльність у сфері управління активами, роздрібної торгівлі, виробництва та продажу продуктів харчування. До складу корпорації входять роздрібна компанія "АТБ-Маркет", кондитерська фабрика "Апрель", м'ясна фабрика "Фаворит Плюс". Флагманом бізнесу корпорації є найбільша національна торговельна мережа "АТБ", що налічує 1219 магазинів в 312 населених пунктах 24 областей України. Щодня мережа обслуговує понад 4 млн українців.