РФ обстріляла підприємство та ринок на Харківщині: є загиблі

оновлено

Вранці ворог завдав удару по підприємству у Курилівці, а близько 11 ранку – по ринку у Вовчанську.

У Харківській області внаслідок російського артилерійського обстрілу загинули двоє чоловіків, які перебували на сільськогосподарському підприємстві у с. Кирилівка, а також жінка, яка була на ринку у центрі Вовчанська.

Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram. 

"За оновленими даними, сьогодні о 07:30 внаслідок ворожого обстрілу сільськогосподарського підприємства в селі Курилівка Куп’янського району загинули двоє цивільних чоловіків", - зазначив Синєгубов.

Крім того, ще один цивільний чоловік віком 36 років та жінка отримали вибухові травми, їх стан оцінюється як середній.

Спочатку голова ОВА повідомляв про загибель одного цивільного 55-річного чоловіка, який був працівником ферми. 

Окремо він зазначив, що в області артилерійських та мінометних обстрілів з боку окупантів зазнали близько 15 населених пунктів, серед них: Уди, Козача Лопань, Лук’янці, Вовчанськ, Синьківка, Петропавлівка, Глибоке та ін.

Також близько 22:00 ворог здійснив обстріл міста Куп'янськ. Пошкоджено житловий приватний будинок.

Оновлено о 12:03. Також близько 11:00 російські війська здійснили артилерійський обстріл центральної частини Вовчанська (Чугуївський район Харківщини).

"Внаслідок дій окупанта 61-річна цивільна жінка загинула від міно-вибухової травми, ще одна 50-річна цивільна була поранена. У момент обстрілу люди перебували на місцевому ринку", - поінформував Синєгубов. 

Ворожий удар по Харкову в ніч на 10 лютого – подробиці

В ніч на 10 лютого російські окупанти завдали ударів по Харкову. Ворожий безпілотник влучив у нафтобазу неподалік приватного сектора на півночі Харкова. Пальне, яке загорілося, розтеклося вулицею. Внаслідок пожежі загинули семеро людей, троє з яких – діти (7 і 4 років, а також немовля).

Вас також можуть зацікавити новини: