Окупанти знову атакували Харків / фото Суспільне

В ніч на 10 лютого російські окупанти знову атакували Харків. Внаслідок пожежі, яка сталась через удари по місту, загинули семеро людей, троє з яких - діти. 

"На жаль, кількість загиблих внаслідок ударів окупантів по Харкову зросла до семи. Серед них троє дітей: 7, 4 роки та дитина близько 6 місяців", - написав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов

фото t.me/synegubov

Цю ж інформацію підтвердив і начальник ГУНП Харківської області Володимир Тимошко.

Відео дня

"На 06:50 відомо про сімох загиблих у Харкові, серед них троє дітей - 7 і 4 років, а також немовля... Рятувальники продовжують тушіння, поліція на місці: охорона території, встановлення кількості мешканців до пожежі, огляд місць події, відбір зразків ДНК. Роботи тривають, тому кількість постраждалих, на жаль, може збільшитись. Будемо додатково інформувати! Росія відповість нам за все", - написав він у facebook.

фото t.me/synegubov

Атака росіян на Харків

Вночі УНІАН повідомляв, що російські окупанти атакують Харків дронами-камікадзе. Під ударом опинилась цивільна інфраструктура. 

Ворожі "шахеди" вдарили по АЗС - внаслідок цього влучання розлилося палаюче пальне, загорілись 14 приватних житлових будинків. Площа пожежі 3 700 квадратних метрів. 

Згодом Повітряні сили ЗСУ розповіли, що росіяни запустили по Україні 31 дрон. Ціллю стали Харківська та Одеська область. На Одещині постраждали четверо людей.

Вас також можуть зацікавити новини: