У Запоріжжі чоловік "під кайфом" побив поліцейського

За вчинені дії йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

У Запоріжжі затримано раніше судимого чоловіка, який спричинив поліцейському тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Зазначається, що 2 грудня близько 15 години до чергової частини відділу поліції № 5 Запорізького районного управління поліції по спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що того ж дня годиною раніше до 9-ї міської клінічної лікарні міста Запоріжжя за медичною допомогою звернувся працівник поліції з травмою голови.

Вжитими заходами встановлено, що 2 грудня о 10.50 годині співробітник відділу поліції № 5 Запорізького РУП, перебуваючи на службі, під час відпрацювання виклику по вулиці Дорошенка, отримав тілесні ушкодження від пересічного громадянина.

"…чоловік у грубій формі висловлювався в бік правоохоронця, після чого наніс йому травми голови. В порядку ст. 208 КПК України зловмисника затримано", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ київському супермаркеті жінка побила охоронця через маску (відео)

Ним виявився 40-річний житель обласного центру, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Згідно висновку медичного обстеження, зловмисник знаходився у стані наркотичного сп’яніння.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На даний час вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру у скоєнні злочину за ознаками ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України "Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків". За вчинені дії чоловіку загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв УНІАН, херсонського депутата побили через зауваження щодо петард.