Завітайте до нічного клубу, або Де підпільні склади чорного піару (фото)
Завітайте до нічного клубу, або Де підпільні склади чорного піару (фото)

Завітайте до нічного клубу, або Де підпільні склади чорного піару (фото)

13:23, 18.09.2007
1 хв.

Заступник губернатора Сергій Стороженко вважає Харків столицею "чорного" піару і звернеться до прокуратури за фактами його незаконного друку і розповсюдження. Він обіцяє вказати, де знаходяться склади цієї продукції, і хто її замовник...

 

 

Відео дня

 

 

 

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Сергій СТОРОЖЕНКО звернеться до прокуратури за фактами розповсюдження у Харкові численних листівок і газет «чорного» піару.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Правоохоронні органи Харківської області зобов’язані дати правову оцінку «чорному» піару, який заполонив Харків напередодні дострокових виборів», - сказав С.СТОРОЖЕНКО.

Виходячи з того, що в обласному центрі розповсюджується безліч друкованої продукції, яка містить наклепи на ті чи інші політичні партії і блоки, заступник губернатора схильний стверджувати, що Харків сьогодні «став столицею «чорного» піару».

С.СТОРОЖЕНКО відмітив те, що на таких листівках і в газетах не вказуються ні замовники, ні наклади, а також відсутні адреси друкарень.

Заступник губернатора зазначив, що у зверненні до прокуратури він назве відомі йому адреси складів, де знаходиться така продукція, а також її замовників.

Як повідомляв УНІАН, найбільшого розповсюдження на Харківщині набули листівки, а також газети з «чорним» піаром на лідерів опозиції – Юлію ТИМОШЕНКО, Юрія ЛУЦЕНКА та місцевих представників БЮТу і «Нашої України – Народної самооборони».

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся