Разом з речами ви можете "викинути" удачу / ua.depositphotos.com

А ви знали, що не всі речі можна викидати в сміттєвий контейнер? У народі кажуть, що можна накликати негативні наслідки, якщо бездумно це робити.

Якщо ви досі не знали, які речі не можна викидати з дому, саме час прочитати статтю на УНІАН, щоб нарешті розібратися, чи можна викидати свої фотографії та інші речі.

Що не можна викидати в сміттєві контейнери - головні повір'я

У народі кажуть, що викинуте в сміття волосся може накликати біду, а фотографії можуть потрапити в чужі руки, через що на вас можна з легкістю навести порчу.

Відео дня
  • Волосся

Не всі знають, чому волосся не можна викидати. Не секрет, що волосся - це сила людини, особливо жінки. І якщо викинути їх в смітник або злити в воду, то можна змінити свою долю в гіршу сторону. Езотерики радять зберігати їх, щоб не накликати біду.

  • Фотографії

Якщо ви задаєтеся питанням, чи можна викидати свої фотографії, то знайте, що робити це потрібно правильно. В першу чергу вам варто розуміти, що якщо ваші знімки потраплять в чужі руки, на вас легко можна буде навести порчу. Крім того, є повір'я, що за допомогою фотографії людині можна передати хвороби. Тому спочатку їх варто спалити і тільки потім викидати попіл. Так ви зможете уникнути фатальних наслідків.

  • Дрібні гроші

Відповідь на питання "Чи можна викидати дрібні гроші?" дуже проста. Якщо ви хочете бути багатою людиною, вам потрібно навпаки піднімати дрібні гроші з підлоги і зберігати їх. А якщо ви будете викидати монети, можете накликати безгрошів'я і бідність.

Вірити народним повір'ям чи ні - справа ваша. Однак якщо ви забобонна людина і не хочете ризикувати, прислухайтеся до цих порад.

Вас також можуть зацікавити новини: