Как правильно хранить пищевую пленку - лайфхаки / коллаж УНИАН. фото ua.depositphotos.com

Господині по всьому світу використовують харчову плівку для приготування різних страв - вона допомагає при взаємодії з тістом, а також дає змогу правильно зберігати м'ясо, рибу та інші продукти, якщо загорнути їх у плівку. Однак далеко не всі господині знають, де краще зберігати плівку насправді.

Як правильно зберігати харчову плівку і до чого тут холодильник

Одна суттєва проблема, яка засмучує абсолютно кожну жінку під час роботи з плівкою - це її властивість електризуватися та рватися. Через це виходить більша витрата плівки, ніж могла би бути - невдалі рвані або злиплі шматочки, що злиплися, доводиться викидати.

Для того щоб цього не відбувалося, важливо розуміти, де краще зберігати плівку. Досвідчені господині пропонують класти її в холодильник або морозильну камеру на постійній основі, якщо дозволяє місце. У разі, коли холодильник не дуже великий, можна класти плівку на кілька хвилин перед використанням.

Відео дня

Такий лайфхак допоможе помітно підвищити рівень комфорту під час роботи з плівкою. По-перше, тому що холодне повітря зменшує електризацію, а це означає, що ви зможете відірвати саме стільки плівки, скільки потрібно для роботи. По-друге, низька температура холодильника збільшує міцність матеріалу, завдяки чому плівка не буде рватися. Тож чи потрібно плівку зберігати в холодильнику? Однозначно, так, якщо хочете в кілька разів полегшити собі життя і приготування їжі.

Вас також можуть зацікавити новини: