Як зрозуміти, що перше побачення пройшло добре / depositphotos.com

Стосунки і кохання - це те, що рятує нас у всі часи. Адже так важливо відчувати підтримку коханої людини, її увагу і турботу. Звичайно, кожен з нас хоче, щоб поруч був той самий чоловік, в обіймах якого ми можемо розслабитися і відчувати себе в безпеці. Але, перш ніж дійти до цього етапу, варто пройти ознайомлювальний - перше побачення. 

У статті УНІАН ви дізнаєтеся, як зрозуміти, що перше побачення пройшло добре.

Він про тебе говорить

Психологи сходяться на думці, що чоловік, у якого є плани на жінку, намагається одразу про неї заявити. Він розповість про вас своїм друзям, батькам та іншим родичам. Для нього важливо, щоб всі навколо знали, що тепер ви - його друга половинка. Того ж він зажадає натомість. 

Відео дня

Він цікавиться твоїм життям

Якщо чоловік спілкується з вами не односкладовими реченнями, якщо він розпитує вас про життя до нього і про плани - значить, ви запали йому в душу. Таким чином він намагається зрозуміти, чи збігаються ваші погляди на життя і цілі, чи можете ви разом домогтися успіху в сімейному житті.

Він дивиться вам прямо в очі

Здавалося б, дурниця, але насправді - важливий фактор. Адже людина, яка дивиться вам в очі, вже проявляє свою симпатію. А той, кому ви абсолютно нецікаві, буде дивитися куди завгодно. В принципі таку людину мало буде хвилювати, як ви себе відчуваєте. Тому звертайте увагу на цей момент.

Він жартує про те, якою парою ви були б

Кожна жінка, коли зустрічає чоловіка, який їй сподобався, вже приміряє на себе роль його дружини, обирає весільну сукню і придумує імена дітям. Однак більшість чоловіків в цьому плані відрізняються від нас. Але якщо він все ж згадує в розмові подібні теми і жартує з цього приводу, то можете бути впевнені, що ви йому сподобалися. 

Він називає тебе по імені

Звичайно, жінки люблять, коли їх називають "котик", "зайчик", "люба", "крихітка", "малятко", але якщо чоловік звертається до вас по імені, то це говорить про серйозність його намірів. І на це варто звертати увагу, оскільки найчастіше подібними ласкавими словами чоловіки називають коханок. Не попадіться на вудку одруженого зрадника.

Раніше УНІАН розповідав, як зрозуміти, що чоловік не хоче стосунків.

Вас також можуть зацікавити новини: