Чоловіки привітали мінімалізм в облаштуванні кімнати \ скріншот

Про оселі холостяків можна почути масу усіляких історій. Їх домашній устрій завжди розбурхує уяву жінок.

Так ілюстрацією холостяцької кімнати поділилася користувачка під ніком r / meirl на порталі reddit. "Чоловіки дійсно думають, що це нормально так жити", - свідчить підпис на картинці.

Судячи з самої ілюстрації господар цієї кімнати обожнює мінімалізм - з меблів в ній тільки диван, а ще є телевізор, коробка з їжею і банки з напоєм.

Відео дня

Цей пост викликав справжню бурю емоцій в обговореннях. Один з користувачів жартівливо прокоментував, що телевізор слід розміщувати вище, інакше ноги будуть заважати огляду, поруч з диваном повинен стояти комп'ютер і холодильник, а ще урна для сміття, до якої можна було б дотягнутися, не встаючи з дивана. Також деякі відзначили, що до телевізора має бути підключено як мінімум кілька консолей. 

Читайте такожНазвано шість критеріїв, за якими чоловік вибирає собі дружину

А на думку інших користувачів, в цій кімнаті все ідеально і удосконалювати в ній нічого і, що чоловік - щасливчик, тому що у нього в кімнаті навіть є камін.

"Я здивований, що десь немає хоча б одного носка", - додав один з користувачів. На що йому відповіли, що, можливо, чоловік тільки починає пристосовуватися і йому потрібен час.

"Проблема в тому, що тут немає місця для життя-сміху-любові/сім'ї. Це вічно всюдисуща пропаганда", - зазначив інший користувач. Ще один додав, що жінки не люблять таку неживу атмосферу, в якій немає домашнього затишку.

"Я живу так. Взагалі я не вважаю це нормальним. Чудово так, але нормально? Чому я взагалі повинен про це турбуватися?",- задався питанням один з користувачів. 

Однак знайшлися користувачі, які таку обстановку вважали не дуже приємною. "Деякі люди, в тому числі і я, знаходять це неймовірно гнітючим", - поділився враженням користувач порталу.