Як помити вікна без розводів / ru.depositphotos.com

У багатьох господинь є алергія на хімічні побутові засоби, яка викликає чхання, почервоніння на руках і навіть утруднює дихання. Виявляється, є один секретний натуральний інгредієнт, який дозволить помити вікна без розводів і надовго залишить їх чистими.

Раніше УНІАН розповідав, як очистити унітаз содою і оцтом, а сьогодні ви дізнаєтеся, чому оцет потрібно додавати в воду, щоб не було розводів на склі.

Що додати в воду, щоб не було розводів на склі

Кожна господиня задається питанням, чим помити вікна, щоб вони довго залишалися чистими. У цьому вам допоможе оцет, розведений з водою. Візьміть три склянки води і додайте в неї один стакан оцту. Ретельно все розмішайте і приступайте до миття вікон. 

Відео дня

Як помити вікна з вулиці

Зазвичай вікна всередині житла миють чистими ганчірками або газетою. Але дотягнутися до вікон з вулиці так буде дуже складно. Тому там можна помити вікна шваброю без розводів. Щоб вікна блищали, потрібно змочити швабру в розчині, потім рухатися горизонтально і зверху вниз. Після ретельно протріть їх сухою шваброю.

Лайфхаки для миття вікон

Якщо на ваших вікнах є стійка пляма, її потрібно "розмочити". Нанесіть воду з оцтом на вікна і залиште на кілька хвилин. Після без зайвих зусиль і натискань протріть скло. Щоб довести вікна до блиску, повторіть цю маніпуляцію сухою і чистою ганчіркою.

Крім того, запах оцту досить сильний, тому після миття вікон цим розчином, необхідно провітрити квартиру. 

Раніше УНІАН розповідав, як правильно прибирати квартиру.

Вас також можуть зацікавити новини: