Астрологи розповіли, що на нас чекає 24-30 грудня / фото з відкритих джерел

Астрологи дали поради кожному знаку Зодіаку, як вчинити, щоб зустріти новорічні свята у гарному гуморі.

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на останній тиждень року, передають "Факти".

ОВЕН. Не забувайте про те, що готовність до компромісу, гнучкість у прийнятті рішень — ваша головна зброя. Постарайтеся у святкові дні максимально відпочити, при цьому зовсім необов'язково здійснювати далекі поїздки, які потребують великих матеріальних витрат.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Бажано скласти детальний план дій на майбутній період, щоб уникнути всіляких непорозумінь. Не відкладайте на останні дні старого року важливі справи, зустрічі. Найбільш очікуване свято слід зустріти повністю вільним від усіляких обов'язків.

БЛИЗНЮКИ. Настає прекрасний період у вашому житті, коли можна загадувати бажання й практично бути впевненим в тому, що вони здійсняться. Звісно, високі результати потішать лише в тому випадку, якщо зробите для цього все можливе.

РАК. Можете порадіти, адже замість напруги й нервування, що були в старому році, відчуєте легкість, у вас немов відкриється друге дихання. Не відкидається, що доведеться перейти зовсім на інший вид діяльності.

ЛЕВ. Скаржитися на настрій та самопочуття вам зараз не доводиться, що не може не радувати. Маєте всі шанси домогтися більш високого статусу в суспільстві і зміцнити свої досягнення. Не варто дратуватися через помилки оточення.

ДІВА. Дрібниці, що не мають особливого значення для вас, без усякого жалю відкиньте і взагалі не звертайте на них уваги. Впевненість у власних силах відкриє перед вами будь-які двері. Покращаться відносини з керівництвом.

ТЕРЕЗИ. Події будуть розвиватися у сприятливому для вас руслі, тож можете розслабитися й особливо не хвилюватися щодо своєї роботи. Уникайте зайвої скромності й нерішучості, які тільки ускладнюють вирішення завдань. У свято ні в чому собі не відмовляйте.

Читайте такожКому пощастить у 2019 році: прогноз астролога

СКОРПІОН. Очікується насичений приємними подіями період часу. Ваша професійна діяльність зараз активна як ніколи, тому можете розраховувати на поліпшення свого матеріального стану.

СТРІЛЕЦЬ. Плануючи щось нове, не забувайте про зобов'язання, які дали раніше. Проявіть підвищену обережність й уважність при роботі з діловими паперами, помилки тут неприпустимі. Об'єктивно оцінюйте свої сили, приступаючи до нової роботи.

КОЗЕРІГ. Маєте всі шанси запастися яскравими враженнями, адже життя зараз забарвлюється яскравими фарбами. Найкращим відпочинком для вас буде нетривала подорож всією сім'єю у святкові дні — не варто відмовлятися від цього.

ВОДОЛІЙ. Орієнтуючись виключно на власні сили, ви, принаймні, нікому нічого не будете винні. Адже це найневдячніша справа — намагатися переконати в чомусь людину, яка не хоче слухати жодних порад.

РИБИ. Пропозиція, яку отримаєте зараз, обіцяє вам в майбутньому непогані перспективи, тож відмовлятися від неї не варто. Скорегуйте свої дії на найближчі дні, адже часу на роздуми у вас може зовсім не виявитися.

Раніше астрологи розповіли, що в 2019 році багато зможуть виправити старі помилки та змінити своє життя на краще.