2019 рік буде успішним для Тільців, Дів і Козерогів / фото rabstol.net

2019 рік пройде під заступництвом Жовтої Земляної Свині. Цей символ відкриє нові можливості деяким знакам Зодіаку, а іншим, за словами астрологів, навпаки, створить труднощі.

Астрологи розповіли, кому в 2019 році пощастить найбільше, як уникнути неприємностей та знайти шлях до багатства, передає SlovoFraza.

Кому вдасться розбагатіти в 2019 році

За словами астрологів, найвищі шанси на успіх будуть у Тільців, Дів, Козерогів. Оскільки стихія Земля - покровительниця року, то у цих знаків з'явиться багато можливостей підвищити дохід, зайняти високооплачувану посаду, отримати вигідну пропозицію, а можливо, й відкрити власний бізнес. Фактор везіння буде важливим: щоб позитивні прогнози збулися, необхідно помітити вигідні можливості в потоці випадкових подій, опинитися в потрібному місці в потрібний час, інтуїтивно відрізнити вигідні пропозиції від ризикованих і небезпечних.

Відео дня

Представникам Вогню також випаде шанс поліпшити своє матеріальне становище. Астрологи прогнозують Овнам, Левам, Стрільцям успіхи в кар'єрі, хороший прибуток і нові фінансові джерела. Однак багато успіхи в житті вогняних знаків будуть залежати від їхніх стосунків з оточенням. Земляна Свиня — символ приязні, товариськості, спокою, вона не потерпить конфліктів і відштовхне везіння від імпульсивних людей, тому конфлікти з близькими і колегами можуть пустити всі плани під укіс.

Читайте такожАстролог попередив про небезпечні періоди в січні

Водним знакам Зодіаку — Ракам, Скорпіонам, Рибам — 2019 рік може принести багато позитивних змін і перемог у діловій і фінансовій сфері. Проте астрологи попереджають: багато рис характеру, притаманних представникам Води, суперечать енергетиці Свині. Нерішучість, надмірна мрійливість, схильність відкладати справи на потім — все це може призвести до того, що ці знаки упустять вигідні можливості й не наблизяться до своїх цілей. Земляна Свиня — тварина діяльна, активна, і саме ці якості в 2019 році подарують успіх.

Близнюкам, Терезам і Водоліям в 2019 році буде потрібна наполегливість і цілеспрямованість. Астрологи прогнозують вдалі зміни в роботі і справах, але деякі риси характеру, які мають представники повітряної стихії, можуть перешкодити успіху. Стихія Землі символізує відповідальність, підштовхує до планування й поступового досягнення поставлених цілей, а представники Повітря більше схильні до імпровізації, непослідовності, роботі «за натхненням». У 2019 році цей метод буде менш продуктивним, ніж зазвичай, і люди, які будуть застосовувати звичну тактику, можуть зіткнутися з проблемами і в повсякденній роботі, і в більш глобальних завданнях, що призведе до збитків.

Раніше астролог Павло Глоба розповів, кому в наступному році доля приготувала незабутні зміни і доленосні звершення.