Несприятлива ситуація чекає в лютому Ваг і Баранів / фото УНІАН

Астролог Влад Росс назвав чотири знака Зодіаку, яким не пощастить у лютому 2019 року.

Про це повідомляє "Главред".

Головним аутсайдером місяця стане Козеріг. З цього знака буде виходити Плутон і зайде Сатурн – не найсприятливіші планети, що забезпечить цьому знаку катастрофічний період. Козерогам в цей час краще не починати нових справ. Крім того, їм варто бути вкрай обережними у будь-якій дорозі, вони можуть потрапити в аварію. Також є велика ймовірність бути пограбованим.

Відео дня

Читайте такожУ лютому 2019 пощастить чотирьом знакам Зодіаку - прогноз астролога

"Срібло" лузерів місяця отримують Раки. У представників цього знака Зодіаку в лютому буде зберігатися велика небезпека розлучень, несподіваних розбіжностей з коханими і викриттів. Ракам краще не ризикувати, особливо, якщо це стосується зміни місця роботи. Також в лютому Раки можуть захворіти - потрібно остерігатися кору, грипу та інших вірусних захворювань.

Несприятлива ситуація чекає в лютому і Терезів. Особливо це буде стосуватися їхніх угод з нерухомістю, взаємин з родичами, близькими людьми, є загроза посваритися з сусідами. Це найгірший час для організації якихось фінансових партнерських справ.

І замикає четвірку невдах місяця Овен. Представників цього знаку чекають фінансові апокаліпсиси, справа може дійти навіть до банкрутства. Тому Овнам краще звести до мінімум всі можливі ризики і не грати в азартні ігри, інакше можна прогоріти повністю.

Як повідомляв УНІАН, астрологи розповіли, що чекає кожен знак Зодіаку у лютому 2019.