Зірки обіцяють успіх Близнюкам / фото rabstol.net

Астрологи радять цього тижня прислухатися до підказок небесних світил.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає на кожен зі знаків Зодіаку цього тижня, 25 лютого - 3 березня.

ОВЕН. Зірки не рекомендують вам планувати на майбутній період операції, пов'язані з нерухомістю. Зате це ідеальний час для придбання дрібних товарів. Ймовірно, що доля подарує вам зустріч з людиною, яка згодом матиме більшу підтримку.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Відносини з діловими партнерами складатимуться на рідкість вдало, тож плануйте свої дії в цьому напрямку. Також варто прислухатися до порад друзів і близьких. Прекрасний шанс з'являється у любителів подорожей.

БЛИЗНЮКИ. Цілеспрямовані та прагматичні дії допоможуть вам досягти дивовижних результатів у фінансовій сфері. Головна умова успіху — чітко сформульоване завдання. Амбіції — це дуже добре, але діяти слід все ж тільки з розрахунку.

РАК. Ваша поведінка може викликати багато питань у близької людини, особливо, якщо вона не готова до крутих змін. Не поспішайте неодмінно розставити всі крапки над «і» на особистому фронті. Не завжди боротьба за істину виправдана.

ЛЕВ. Придивіться до тих, хто оточує вас. Велика ймовірність того, що не помічали людини, яка може стати для вас надійним партнером. Більше уваги приділяйте власному здоров'ю, саме час зайнятися загартовуванням.

ДІВА. Неорганізованість, характерна для вас іноді, стане єдиною причиною, з якої можуть бути зруйновані далекосяжні плани. Прекрасний період настає для тих, хто подумує освідчитися.

Читайте такожЯким знакам Зодіаку буде нелегко в 2019 році - прогноз астрологів

ТЕРЕЗИ. Прагнути досягти ідеалу — це значить постійно піддавати себе величезним навантаженням і стресу. А вам, навпаки, потрібно вчитися розслаблятися, вести більш спокійний, розмірений спосіб життя. Будьте терпимішими до близьких, не намагайтеся настояти на своєму під час суперечок.

СКОРПІОН. Увага представників протилежної статі вам гарантовано, але це зовсім не означає, що можна задирати ніс та ігнорувати старих друзів. Не відмовляйтеся від запрошення відвідати якийсь захід і виступити перед досить великою аудиторією.

СТРІЛЕЦЬ. Сумніви щодо прийнятих раніше рішень можуть заважати вам спати ночами. Вчіться працювати над собою, женіть геть неконструктивні думки. Намагайтеся поводитися так, щоб не засмучувати людей, які вас по-справжньому люблять.

КОЗЕРІГ. Позитивні зміни неминучі у вашому житті, але, як не дивно, для того, щоб сприйняти її, треба підготуватися. Бажано дотримуватися економії в тому, що стосується пристойних витрат. Гроші вам незабаром знадобляться для великих справ.

ВОДОЛІЙ. Проблеми, які непокоїли вас останнім часом, почнуть потихеньку зникати, тож можете зітхнути вільніше. Сміливо можна спрямовувати свої зусилля на вирішення матеріальних питань — на цьому терені вам повинне посміхнутися везіння.

РИБИ. Вельми важливо для вас зараз контролювати власні емоції, які так і погрожують «розперезатися» понад міру. Саме час щось змінити у своїй зовнішності, експерименти з іміджем будуть досить вдалими.