false

Астрологи склали прогноз на тиждень з 13 травня по 19 травня.

Про це пишуть "Факти".

ОВЕН. Намагайтеся більше слухати і менше говорити-це дозволить уникнути помилок і прикрих непорозумінь. Щоб прийняти правильне рішення, необхідно буде закликати на допомогу свою інтуїцію і уважно до неї прислухатися.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: Тільцям зірки обіцяють інвестиції, а Козерогам - нову любов

ТЕЛЕЦЬ. Саме час наводити мости. Постарайтеся врегулювати відносини з діловими партнерами, а також розставити всі крапки над «і» в особистому житті. Спілкування з потрібними людьми допоможе істотно поліпшити ваше матеріальне становище.

БЛИЗНЮКИ. Робота останнім часом приносить вам суцільне задоволення і непогані доходи, що не може не радувати. Однак не варто забувати і про відпочинок, оскільки можливості організму не безмежні. Будьте терпиміше до недоліків оточуючих.

РАК. Безпосередню участь у робочому процесі допоможе уникнути помилок, так що нічого не пускайте на самоплив. Вельми важливо для вас в даний час приборкати свою гординю і не псувати стосунки з тими, з ким доводиться співпрацювати.

ЛЕВ. Досить насичений подіями період очікується для вас. Готуйтеся до того, що потрібно буде втілювати в життя задумане дуже швидко, без всяких зволікань. Цілком можете розраховувати на підтримку друзів.

ДІВА. Щоб домогтися бажаного, необхідно проявити свої організаторські здібності і продемонструвати нові ідеї. Винагорода обов'язково піде, хоча і не так швидко, як вам хотілося б.

Читайте також: 7 травня варто відмовитися від тривалих поїздок, а 14 травня — від критики начальства: прогноз кризових днів місяця

ТЕРЕЗИ. Вірте в себе і ні секунди не сумнівайтеся у власних силах. Залишайтеся чесні не тільки з іншими, але і з самим собою, і тоді ніщо не зможе порушити ваші плани, що далеко йдуть. Заробітки безпосередньо залежать від прикладених зусиль -- пам'ятайте про це.

СКОРПІОН. Вітер змін у вашому житті обов'язково настане. Потрібно тільки правильно вловити його напрямок, щоб не збитися з шляху. Справи, що нагромадилися не вимагають зволікань, тому намагайтеся нічого не відкладати до нових віників.

СТРІЛЕЦЬ. З усією увагою поставтеся до близьких людей, які потребують вашої підтримки. Постарайтеся стримувати свої емоції, уважно слідкуйте за тим, що говорять інші, і робіть для себе потрібні висновки.

КОЗЕРІГ. Якщо хочете завести вигідне знайомство, то більш вдалого періоду і не знайти. Цілком імовірно, що перше враження про людину може виявитися самим вірним. Нікому не довіряйте виконання своїх обов'язків.

ВОДОЛІЙ. Для того щоб заповітна мрія стала реальністю, необхідно проявити всю свою дипломатичність, м'якість, такт і готовність до компромісу. Не забудьте нанести візит ввічливості родичам старшого віку.

РИБИ. Встигнути все і відразу не вийде, якби ви хоч сім п'ядей у лобі. Так що заздалегідь складіть план дій і чітко дотримуйтесь йому, по черзі виконуючи поставлені завдання. Більше часу проводите з тими людьми, які приємні вам.