Сумісність особистої астрологічної карти нової президентської команди з гороскопом України не така райдужна, як дата та час інавгурації президента Зеленського. Про це розповіла український астролог Людмила Халанська.

Відео дня

Астролог прогнозує напругу, перешкоди і різницю поглядів команди президента з тим суб'єктом, який називається держава Україна, передає "Главред".

Читайте також"Найвдаліший день": астролог прокоментував дату інавгурації Зеленського

"Гороскоп України не гармонійний сам по собі. І навряд чи погляди і принципи суб'єкта України слід розглядати як безапеляційно правильні. Цілком можливо, що якраз погляди нових політичних гравців виявляться більш вірними, але Україна у своєму консерватизмі не захоче їх приймати", - зазначила експерт.

За її словами, команді президента випаде достатньо проблем.

"Оскільки Сонце в гороскопі інавгурації має аспект "квадрат" з Сонцем гороскопу України. А "квадрат" - це неприємний аспект астрології, який вказує на конфлікти і повну несумісність життєвих пріоритетів. У той же час такий аспект буде підштовхувати до необхідності долати розбіжності, шукати компроміс. І президентській команді доведеться по-справжньому попрацювати для його подолання. Марс України також знаходиться в "квадраті" до Юпітера гороскопу інавгурації: Україна може спонукати президента до дій, які його команді не дуже-то і захочеться робити, які, на їхню думку, можуть зашкодити їхній репутації, значущості", - заявила вона.

"І навпаки, надмірні політичні амбіції або особиста зарозумілість нових політичних гравців може погано узгоджуватися з реальними цілями і прагненнями України. Обидва Меркурія (України та команди президента) теж знаходяться в "квадраті". Це конфлікт на рівні комунікацій, викладу думок - то є проблеми у взаєморозумінні, спілкуванні", - розповіла Халанська, додавши, що "усе не так смертельно".

При цьому астролог спрогнозувала, що новий президент зможе закінчити війну.

"Головне - в гороскопі сумісності і в самій карті інавгурації президента немає тих катастрофічних для народу аспектів, які були в гороскопі сумісності України з попереднім президентом. А це значить, кінець війні. Перехід до інших способів вирішення конфлікту на Донбасі", - пояснила вона.

Більш того, за словами Халанської, команда президента буде піклуватися про здоров'я, побутові проблеми країни, оскільки Марс інавгурації у 6-му домі гороскопа України, а Селена – на початку 2-го дому.

"Непогано розташувалися і дома гороскопа інавгурації по відношенню до гороскопу України. Можна сказати, це дзеркальне розташування, коли два партнери (в даному випадку Україна і команда президента) взаємно доповнюють один одного, не зможуть залишатися в стороні, будуть активно задіяні в житті один одного. Взаємне доповнення проглядається по багатьом позиціях, навіть за кармічними точками, таким як Місячні Вузли – це чудово для розв'язання кармічних завдань (одна з больових точок гороскопу України)", - сказала астролог.

Халанська вважає, що якщо команді президента вдасться подолати суперечності, то в цілому їхня політична доля буде цілком успішною і піде на користь державі.

Як повідомляв УНІАН, астролог Влад Росс побачив в падінні під час інавгурації Зеленського посвідчення поганий знак.