З'явився гороскоп на тиждень / фото SlovoFraza

З'явився гороскоп астролога Павла Глоби на тиждень з 17 по 23 червня 2019 року. Він назвав знаки Зодіаку, яким буде непросто у цей період.

Це буде далеко не найпростіший тиждень, тому бажано залишатися самими собою і не уникати відповідальності за свої вчинки й думки, радить астролог, слова якого передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів починається період можливих сварок і скандалів у родині. Не варто боятися їхати у відрядження, більше часу проводити на робочому місці, спілкуватися з колегами та клієнтами. Найкращий час для того, щоб сфокусувати увагу на справах — 19 червня. Астролог радить зберігати обережність, тому що перевтоми ніхто не скасовував.

Відео дня

Читайте такожПовний місяць 17 червня: що не можна робити і як "полунична" повня вплине на знаки Зодіаку

Стрілець

У Стрільців може видатися важкий тиждень. Особливо це стосується тих представників цього знаку, які люблять ризикувати й братися за нові справи. Краще сфокусуватися на вирішенні завдань, які вимагають максимальної уваги та відповідального підходу. Астролог радить уникати сутичок з недоброзичливцями.

Козеріг

Найбільш несприятливий день тижня — вівторок. Можуть з'явитися нові завдання і справи, до яких Козероги просто не готові. Краще обережно планувати всі справи, намагаючись не забувати про друзів і родичів. Що стосується любовної сфери, то тут на Козерогів чекають неприємності, яких можна уникнути.

Раніше астролог Павло Глоба назвав кілька знаків Зодіаку, на яких у червні 2019 року чекає успіх.