З'явився гороскоп на червень / фото СТБ

Відомий астролог Павло Глоба назвав кілька знаків Зодіаку, на яких у червні 2019 року чекає везіння.

За його прогнозом, для людей, що народилися під знаком Овна, червень стане місяцем зустрічей і знайомств, передає "Главред".

Читайте такожАстролог назвавши щасливчиків тижня серед знаків Зодіаку

Відео дня

Зміни у житті для цих представників зодіакального кола будуть виключно позитивними. За прогнозами астролога, в більшості випадків вони стосуються особистого життя і роботи. Глоба рекомендує уважно придивитися навколо.

Терезам доведеться діяти рішуче в червні – прийняті дії позитивно позначаться на майбутньому. Так, перший місяць літа ідеально підходить для ремонту і купівлі нових меблів. Головна умова успіху будь-якого починання – зберігати задумане в таємниці.

І нарешті, для Раків червень обіцяє важливі зміни. Астролог прогнозує, що Раки стануть справжніми "повелителями" долі – тільки вони будуть вирішувати, якої галузі їхнього життя торкнуться зміни. Глоба попереджає, що бажання змін повинно бути дозованим. Не варто кидатися з головою у вир – приймайте рішення у міру надходження пропозицій. Не треба братися за кілька справ одночасно: так можна все зіпсувати, пише Nicstyle.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на червень 2019 і розповів, чого слід побоюватися.