Місячне затемнення відбудеться в ніч з 16 на 17 липня / pixabay.com

"Коридор затемнень" цього місяця закриє місячне затемнення, яке відбудеться у ніч з 16 на 17 липня о 0:31 за Києвом.

Проте вплив цього затемнення почне відчуватися вже з вечора 15 липня. Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

"Це астрономічне явище можна буде спостерігати й на території України. Але затемнення буде не повним, а частковим. Традиційно в день затемнення і за два-три дні до нього і після краще не ухвалювати доленосних рішень, не починати важливих кроків і не проводити знакових подій. У цей час краще зачаїтися і перечекати його. Воно підійде для відпочинку, переосмислення власного життя, роботи над собою і позбавлення від поганих звичок", - заявив астролог.

Відео дня

17 липня на небі з'явиться "попелястий" Місяць. А попіл, за словами Росса, завжди є символом трагічних подій і катастроф.

Читайте такожУ серпні 2019 пощастить чотирьом знаках Зодіаку - прогноз астролога

"Особливо відчують на собі вплив місячного затемнення люди, що народилися в дні затемнення або дні, що перебувають в його аурі. Для них може наступати дуже непростий рік в житті, із серйозними труднощами й випробуваннями. Місячне затемнення 16 липня ознаменується різними розірваннями стосунків, руйнуванням спілок, зв'язків і партнерства. Крім того, в ці дні можуть початися непередбачені фінансові труднощі", - заявив він.

Також у ці дні можливі фінансові труднощі. "Венера буде в опозиції до Сатурна, а потім – і до Плутона. І він буде загрожує тим, що можна "влетіти" на дуже велику суму грошей", - попередив астролог.

Крім того, за словами експерта, у дні так званого "коридору затемнень", тобто в період між сонячним і місячним затемнень, краще відмовитися від хірургічних втручань. Взагалі, краще відкладіть операції, якщо є така можливість, на кінець липня. Операції, зроблені після 22 липня, будуть вдалими.

"Не хочу такого говорити, але морги в липні (враховуючи, що більша частина місяця буде в аурі затемнень) будуть переповнені. Зате ті, хто займається наданням ритуальних послуг, будуть процвітати. У цілому, липень може ознаменуватися відходом з життя відомих людей, може бути дуже багато смертей, тому що з'єднання Сатурна і призахідного вузла в опозиції до зодіакального знаку Рака", - сказав він.

Раніше УНІАН розповів, що можна і не можна робити в день сонячного затемнення, як воно вплине на знаки Зодіаку.