Зірки обіцяють успіх деяким знакам Зодіаку / фото SlovoFraza

Багато людей прагнуть не тільки до реалізації у роботі, але й щиро хочуть особистого щастя. Деякі йдуть до набуття своєї другої половини дуже довго. Іншим же щастить набагато швидше. Астрологи упевнені, що чималу роль у цьому відіграють зірки.

Так, астролог Василина Володіна назвала три знаки Зодіаку, на яких чекає успіх у любовних справах до кінця 2019 року. Це - Терези, Козероги й Тільці, передає Dialog.ua.

Терези

Сприятливий період незабаром настане для представників цього знаку Зодіаку. Астролог Василина Володіна називає конкретні часові рамки, коли у Терезів відбудуться несподівані зміни в особистому житті. На її думку, восени та взимку у стосунках з другою половиною будуть панувати гармонія і взаєморозуміння. При цьому Терези явно встигли занудьгувати від одноманітності, яка панувала в парі, і навіть подумували про розставання. Однак будь-яка криза рано чи пізно минає, і в цьому випадку можна розраховувати на щасливий фінал. Стосунки заграють іншими фарбами й принесуть задоволення та дивовижні миті радості. Одиноким Терезам теж має пощастити. Особливо це стосується самотніх дівчат. Астролог вважає, що у таких великий шанс познайомитися з чоловіком-іноземцем. Відбутися це може вже в другій декаді жовтня.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 9 серпня 2019: астрологи розповіли, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Козеріг

Козерогам теж не доведеться нудьгувати. Проте змін варто очікувати тільки в тому випадку, якщо самі Козероги в них зацікавлені. Зараз саме час перейти саме на особисте життя. Робота почекає, а ось вам час навчитися вибудовувати воістину довірчі стосунки з партнером. Важливо вміти цінувати кожен прожитий день і намагатися йти на компроміси. Тим, хто перебуває у парі, необхідно бути більш стриманими і проводити час наодинці зі своєю другою половиною. Якщо Козероги будуть проявляти стриманість і проводити роботу над собою, на них чекають дуже приємні зміни в особистому житті. Ви побачите, як поступово у сім'ю будуть повертатися довіра і взаєморозуміння. Одиноким Козерогам астролог пророкує швидку доленосну зустріч. При цьому великий шанс зіграти весілля вже в цьому році.

Тілець

У Тільців в особистому житті не все так просто, як того хотілося б. Сварки й конфлікти в парі вимотати вас і змусять прийняти не дуже хороше рішення на користь розставання. При цьому астролог не виключає того варіанту, що попереду на Тільців буде чекати несподіваний поворот долі, який призведе до нового знайомства і кохання. Особливо це стосується чоловіків. Вони зможуть визначитися зі своїм вибором вже цього року й знайдуть людину, без якої вже не зможуть жити.

Раніше астрологи розповіли, які чоловіки, виходячи зі знаку Зодіаку, шанують інститут шлюбу і стають найкращими сім'янинами.