Гороскоп для кожного знаку зодіаку / фото: abc.es

12 серпня гороскоп обіцяє день крайнощів – він може виявитися як надпродуктивним, так і не дуже. Все залежатиме від того, чи зумієте ви вийти зі стану дрімотного спокою. Якщо вам вдасться подолати лінь та інерцію, енергії вистачить, аби перевернути гори. Якщо ж ні – день мине не краще і не гірше, ніж зазвичай. У кожному разі, дослухайтеся до своєї інтуїції та снів – це допоможе вам у потрібну хвилину.

Впродовж дня можливі нові знайомства й отримання нового досвіду в будь-яких сферах життя – навіть там, де ви цього зовсім не очікуєте, пише 1001goroskop.ru.

Овен

Жодні непередбачені обставини не зможуть збити Овна з ритму. Можливо, якісь незаплановані події на якийсь час відвернуть його, але це не завадить Овну 12 серпня зорганізуватися і все-таки довести свої справи до кінця. Тож, у цілому день обіцяє пройти продуктивно, особливо якщо Овен не дратуватиметься на прикрі перешкоди.

Відео дня

Телець

День у Тельця в цілому обіцяє пройти спокійно і позитивно. Проте, впродовж дня можливі несподівані повороти. Не виключено, що якась зустріч 12 серпня різко змінить усі ваші плани. Однак усі ці події матимуть короткочасний характер. Радше це буде схоже на бурхливий, але швидкоплинний, грибний дощ у погожий літній день, слідом за яким знову визирне сонце.

Близнюки

У життя Близнюків увірветься свіжий струмінь! Можливо, це буде якесь нове, незвичне відчуття. Або, можливо, випадковий погляд на знайомі речі змусить Близнюків побачити в них несподіваний сенс. Дивіться, як би вам не втратити голову! Наслідки цих захоплень Близнюків ще довго можуть розходитися по їхній долі, мов кола по воді.

Читайте такожЛюбовний гороскоп: астролог назвала знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця 2019 року

Рак

Зірки гороскопу будуть прихильні до Рака! День обіцяє складатися досить позитивно та без особливих потрясінь. Буде час і відпочити, і справами зайнятися. Впродовж дня Рака цілком можуть очікувати приємні несподіванки. Ну а від неприємних поворотів Рака вбереже його внутрішня обачність та інтуїція, яка 12 серпня буде загостреною.

Лев

З самого ранку в душі у Лева почне потихеньку стискуватися якась невидима пружина. Ні оточуючі, ні сам Лев можуть цього навіть не помічати, а коли помітять, буде вже пізно. Адже якщо ця пружина зірветься, мало не буде нікому! День же буде досить наповнений подіями, які можуть спровокувати у Лева спалах раптового гніву. З боку це буде схоже на те ніби хтось вирішив пограти з сірниками поруч із бочкою бензину.

Діви

День у Діви обіцяє складатися досить вдало. З самого ранку зірки гороскопу будуть налаштовувати вас на позитивний лад, наповнюючи спокійною, упевненою силою. Втім, розслаблятися 12 серпня не слід: упродовж дня доля може не раз надати Діві прекрасні шанси для того, щоб узяти гору над своїми суперниками або конкурентами. Втративши ж ці шанси, Діва ще довго шкодуватиме про це.

Терези

Терезам буде дуже корисний повноцінний відпочинок у колі найближчих людей. Найімовірніше, вільний час їм захочеться провести вдома, однак протягом дня плани Терезів можуть неодноразово змінюватися. Хоч самі Терези 12 серпня і не налаштовані проявляти ініціативу, але із задоволенням приймуть пропозицію погуляти або сходити в гості до друзів. Головне, щоб це пропозиція була від людини, з якою Терезам по-справжньому комфортно.

Скорпіон

Скорпіону захочеться нарешті відпочити і розслабитися, ось тільки вийде це навряд чи. Найімовірніше, тільки-но Скорпіон зручніше влаштується в якомусь затишному місці з бажанням нічого не робити в найближчі години, як обставини змусять його різко змінити свої плани. Або просто якась ідея несподівано прийде йому в голову, нагадавши про приказку: «Охота гірше неволі».

Читайте також"Непростий місяць": астролог попередила про складні періоди в серпні

Стрілець

Стрільця можуть очікувати різноманітні сюрпризи! В його серці може спалахнути несподівана і бурхлива пристрасть, яка навряд чи обмежиться простим романом. Навіть якщо цей роман не буде довгим, він усе одно залишить в душі відчутний слід. Почуття можуть нахлинути на Стрільця настільки раптово, що він абсолютно не встигне до них підготуватися. А можуть і не нахлинути – тут уже кому як пощастить.

Козеріг

Козерога краще не провокувати! Навіть незважаючи на його уявну поступливість і безтурботність. Не те що оточуючим, але навіть самому Козерогу завтра може здатися, що він – самий спокій і миролюбність, проте тим більш несподіваним буде раптовий напад роздратування. Одним словом, не дратуйте Козерога – так усім буде краще!

Водолій

Найефективніший шлях для Водолія – це не противитися обставинам і спокійно плисти за течією. 12 серпня безглуздо сперечатися з долею і тим більше намагатися діяти за суворим планом. Плани будувати, звичайно ж, можна, але при цьому Водоліям слід бути готовим до того, що протягом дня вони можуть неодноразово змінюватися. Довіртеся своїй інтуїції – вона підкаже, як краще діяти в несподіваних ситуаціях.

Риби

Творчий порив може нахлинути на Риб абсолютно несподівано, буквально на рівному місці. Без попередження, як цунамі. Ця хвиля накриє Риб з головою, віднесе в незрозумілі далі, змусить забути про всі поточні справи й плани. Але зрештою, гляди, і залишить після себе на березі якусь безцінну перлину.