З'явився гороскоп на 12-18 серпня / фото slovofraza.com

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 серпня допоможе вам досягти поставлених цілей, кажуть астрологи.

Цього тижня не всім людям буде щастити однаково. Деяким знакам Зодіаку взагалі доведеться перебудуватися з руху вперед на максимальний захист і обережність, передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів на цьому тижні можливі часті перепади настрою, але при належній обережності жодних проблем у спілкуванні на роботі та вдома не виникне. Краще не ділитися своїми емоціями, а тимчасово залишити їх у собі. Позитивними днями для романтики, спілкування і зустрічей стануть вівторок і середа. Остерігатися варто неділі.

Відео дня

Тілець

Цей тиждень ідеальний для пошуку другої половинки або на зміцнення стосунків. Найкращий день для романтичних зустрічей і знайомств — 14 серпня. Проводити більше часу з коханою людиною варто у період з 16 по 18 серпня. Можна починати нові проекти в бізнесі й на роботі, а також завершувати відкладені на потім справи.

Близнюки

Близнюкам на цьому тижні доведеться викластися по повній програмі, щоб домогтися свого. Астрологи радять тримати все під контролем, не упускати деталей. Важливі завдання краще вирішувати самостійно, без чиєї-небудь допомоги. Дуже важливий момент для Близнюків — наявність самокритики.

Рак

Для Раків зірки й планети відкриють всі можливі двері, але доведеться обрати тільки один шлях. Погнатися за двома зайцями не вийде. Ракам вдасться побороти страх незвіданого.

Лев

У закоханих Левів може початися криза стосунків. Щоб подолати його без неприємних наслідків, доведеться сфокусувати увагу на проблемі. Бажано займатися поточними справами і не починати нічого нового, поки хмари не зникнуть. Наполегливість — не найкраща тактика в цей період.

Читайте такожЛюбовний гороскоп: астролог назвала знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця 2019 року

Діва

Для Дів наступає сприятливий період, в який може статися щось позитивне. Це не означає, що треба намагатися досягти успіху одразу у всьому. Дівам потрібна розміреність, обережність, уважність. У стосунках з людьми Дівам потрібно більше чуйності. Якщо хтось буде просити про допомогу, не варто одразу відмовляти.

Терези

На початку тижня на Терезів можуть очікувати негативні емоції, негативні думки. У середу ситуація кардинально зміниться, бо планети стануть більш динамічними. У середині тижня можна змінити обстановку, вирушити на шопінг, зробити собі приємний подарунок.

Скорпіон

Необачні вчинки цього тижня призведуть до негативних наслідків, оскільки Уран почне зворотний рух. Йти на крайнощі не можна, тому боягузтво і бездіяльність теж не принесуть нічого доброго. Для підняття настрою можна зайнятися домашніми справами, наведенням порядку. Починати ремонт або переїзд поки не варто.

Стрілець

Зайвим тягарем для Стрільців стануть думки про минуле. Це головний ворог руху вперед. Щоб тиждень не закінчився на мінорній ноті, краще встигнути завершити всі основні справи на роботі і вдома до суботи, а вихідні повністю присвятити відпочинку, спілкуванню, зміні обстановки. Цей тиждень буде дуже динамічним.

Козеріг

Козерогам краще діяти обережно: потрібно придивитися до ситуації та дочекатися зручного моменту для ривка вперед. Щоб підвищити ймовірність втілення планів у життя, слід тримати їх у секреті. Козерогам знадобиться раціональний підхід до справ, тому що ризики й авантюри не призведуть до бажаного результату.

Водолій

У Водоліїв починається період максимальної фінансової активності, везіння у справах і в роботі. Цілком можливо, що цього тижня їхній ентузіазм та продуктивність помітить начальство. Можна отримати підвищення або приємну подяку, надбавку до зарплати. Вони нормалізують рух фінансових потоків і привернуть більше везіння.

Риби

Життя Риб цього тижня може сильно змінитися. Не потрібно нести за собою зайвий вантаж у вигляді образ і переживань. Краще сфокусуватися на важливих справах і залишатися в тонусі, бути готовими до спілкування, спільної роботи, обміну позитивною енергією.