Влад Росс / фото УНІАН

Для початку роботи Верховної Ради XIX скликання – урочистого відкриття та проведення першого засідання – обрали найгірший день, з астрологічної точки зору, який тільки можна собі уявити, що не обіцяє новому парламенту довгого і щасливого життя.

Таку думку в коментарі Главреду висловив астролог Влад Росс.

Читайте такожНеймовірна удача для Овнів і проблеми у коханні у Скорпіонів: гороскоп на осінь 2019 для всіх знаків Зодіаку

Відео дня

"По-перше, 29 серпня буде щербатий Місяць, його взагалі на небі не буде видно. Відкриття чого-небудь або знакова подія, що відбувається на "повному збитку" Місяця, тобто в останній день Місяця, що убуває, не буде мати успіху. Тому нічого на щербатому Місяці зазвичай не починають", - зазначив він.

По-друге, за даними астролога, Місяць не буде робити жодного явного аспекту в цей день ні на одній планеті.

"Тому, з одного боку, буде некоректним говорити, що в день урочистого відкриття Ради Місяць без курсу, але з іншого – ми не можемо також сказати, що Місяць буде впливати на подальшу долю нового парламенту скільки-небудь позитивний вплив. По-третє, буде жорсткий тау-квадрат планет до планети влади – Юпітера", - заявив експерт.

Враховуючи всі ці фактори, висновок один: гірше дня не придумаєш для першого засідання парламенту, який хоче щасливо опрацювати всі п'ять років, на які обирається Рада.

"Крім того, в цей день Марс буде в такому поєднанні з Сонцем, що обіцяє неминучі конфлікти і суперечності в новій Верховній Раді. В цьому плані є ризик і для фракції Слуга народу, яка не буде монолітною і на циклі Марса легко може розколотися на різні групи", - сказав астролог.

Він пояснив, що цикл Марса – два роки, саме такий термін астролог відводить новій Раді.

"Тому цілком вірогідним виглядає сценарій, не передбачає того, що новообраний парламент проживе п'ять років, і нас чекають дострокові парламентські вибори через два роки. До того ж, Марс вказує на жорсткі протистояння в Раді між депутатами і дуже гострі конфліктні ситуації. Також, можливо, що якісь рішення парламенту виведуть людей з акціями протесту під стіни Верховної Ради", - додав Росс.

Водночас астролог зазначає, що здатність проводити реальні реформи – це великий позитивний момент нової Ради.

"Єдине, що радує в розташуванні зірок в цей день – позитивний тригон Урану до Сонця і Марса. Це вказує на те, що нинішня ВРУ буде приймати правильні рішення, необхідні для глобальних змін і перетворень у нашій країні, на які не спромоглася жодна попередня влада", - заявив експерт.

Так що Рада XIX скликання досягне успіху в реформах, але чи зуміє бути довговічною і протриматися до наступних планових виборів. Такого прогнозу можна було б уникнути, якби робота парламенту стартувала на висхідному Місяці і в день, коли б на небі склалися сприятливі конфігурації планет, а не на "забійній" тау-квадрат планет до Юпітера – планети влади, резюмував астролог.