З'явився гороскоп на 3 вересня / фото slovofraza.com

У вівторок, 3 вересня, дороговказною зіркою у вашому гороскопі стануть бажання і почуття, тож день обіцяє бути непередбачуваним, насиченим, але в цілому успішним, кажуть астрологи.

За їхніми прогнозами, навіть якщо ви спланували цей день заздалегідь «від» і «до», вам навряд чи вдасться виконати всі пункти цього плану, передає 1001 goroskop.

Овен

Зірки в гороскопі Овна утворюють досить суперечливий візерунок: з одного боку, Овен буде сповнений сил і енергії, завдяки яким навіть найважче завдання йому під силу. Однак при цьому день не обіцяє йому легких шляхів – навпаки, лише долаючи труднощі та перешкоди, Овен зможе проявити себе з ліпшого боку.

Відео дня

Тілець

День передвіщає Тільцю щасливі шанси долі, але багато чого буде залежати від того, чи зуміє він ними скористатися. Річ у тому, що гороскоп на цей день не наділяє його енергійністю й хорошою реакцією, а ось події можуть розвиватися стрімко, вимагаючи від Тільця прийняття швидких рішень.

Читайте такожГороскоп на вересень 2019 для всіх знаків Зодіаку: кому зірки обіцяють успіх, а на кого чекає катастрофа

Близнюки

Зірки гороскопу радять Близнюкам вирватися якомога далі за межі рутини і повсякденності! Зробити це можна по-різному, було б бажання. Близнюки можуть запланувати побачення на вечір, купити квиток в театр або в кіно. А можуть вибратися з друзями туди, де ще ніколи не бували.

Рак

Чого 3 вересня точно не варто робити Раку, так це на самоті сидіти ввечері вдома. Життя кличе його туди, де можна як слід розслабитися і повеселитися. У самій гущі натовпу, в центрі уваги, він буде почуватися, як риба у воді! День наділяє Рака такими якостями, як товариськість, привабливість і яскраві емоції. Завдяки цьому він легко впишеться в будь-яку компанію або в колектив.

Лев

День, коли Лев має шанс відчути на собі, що співробітництво, підтримка, партнерство – це не просто красиві слова. Можливо, ситуація складеться так, що допомога буде надана Леву, а може, він сам у потрібний момент підставить комусь своє плече. У будь-якому випадку, сьогодні життя дасть йому привід задуматися над тим, які люди з ним поряд.

Діва

Діва буде схильна до неорганізованості, забудькуватості й може випадково, сама того не помітивши, порушити будь-які межі – в тому числі й межі пристойності, субординації або чийогось терпіння. Діви будуть добре вдаватися будь-які справи, де вона може проявити творчу жилку і кмітливість, а ось в питаннях, що вимагають конкретики, її шанси на успіх близькі до нуля.

Терези

Терезам волею-неволею доведеться звернути увагу на стан своїх фінансів – події будуть до цього підштовхувати. Можливо, доля підкине їм грошову премію або підвищення зарплати, а може, і не настільки приємний сюрприз. Зірки гороскопу попереджають Терезів про те, що сьогодні стан їхнього гаманця може абсолютно несподівано поліпшитися або погіршитися – тут вже як пощастить.

Читайте такожАстролог склав гороскоп кохання на вересень для всіх знаків Зодіаку

Скорпіон

Ситуація може змусити Скорпіона захищати свої інтереси – і він цілком здатний з цим завданням впоратися. День наділяє Скорпіона здатністю переконувати у своїй правоті, тож оточуючі сьогодні будуть уважніше прислухатися до його аргументів. Зірки гороскопу радять Скорпіону скористатися цим не тільки для вирішення спірних питань, але і для ведення переговорів.

Стрілець

Стрільцю варто звернути увагу на свої сни: вони можуть виявитися віщими! І справа тут не стільки в містиці, скільки в тому, що вдень аналізувати обстановку заважають бажання та емоції. А ось підсвідомість важче обдурити, але його слабкий голос зазвичай чути лише вночі, уві сні. сьогодні ж інтуїція у Стрільця буде загострена до межі, а голос підсвідомості – чути особливо голосно.

Козеріг

У Козерога є шанс зіткнутися з таким маловивченим явищем, як дежавю. У нього може виникнути відчуття, що якісь події, що відбуваються навколо, вже відбувалися раніше, а якусь незнайому людину він вже бачив, а якась ситуація йому знайома.

Водолій

3 вересня - день, коли ситуація надасть Водолію можливість закріпитися на досягнутих рубежах або навіть вирватися вперед! Зірки гороскопу обіцяють Водолію сприяння в будь-яких сферах – від бізнесу і кар'єри до кохання – а також достатньо енергії і пробивних здібностей, щоб здійснити задумане.

Риби

Це день, який Рибам варто присвятити спілкуванню з людьми скрізь, де б вони не були: на роботі, в дорозі або вдома. Їхня комунікабельність буде на висоті, дозволяючи без зусиль вирішувати питання, переконувати, заводити нові знайомства. І романтичні, і ділові контакти сьогодні будуть даватися Рибам дуже легко.