Гороскоп на 6 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку / 2018.pp.ua

6 вересня – гарний час для спілкування з друзями, колегами та партнерами. Однак не занадто захоплюйтеся, оскільки потрібно встигнути зробити все, що запланували.

Крім того, у другій половині дня з'являться важливі завдання, які вимагають активних дій. Якщо знадобиться допомога, не соромтеся звертатися до тих, кому довіряєте. Про це йдеться у гороскопі від Павла Глоби на завтра, 6 вересня, передає SlovoFraza.

Овен

Цей день може вам дати шанс просунутися соціальними або кар'єрними сходами. Можете очікувати заслуженої нагороди або заохочування, доходу. Правда, ваші успіхи можуть викликати заздрість та невдоволення деяких колег.

Відео дня

Тілець

Цей день за своїм емоційним тлом, м'яко кажучи, не надто сприятливий. Апатія, дратівливість, уповільнена реакція — все це може не найкращим чином позначитися на діловій активності.

Близнюки

6 вересня - сприятливий день для спілкування й зміцнення стосунків з домочадцями. Небажано в цей день запрошувати гостей. З прибирання варто зробити лише найнеобхідніше. Краще віддати перевагу звичним для вас заняттям.

Рак

Не вступайте в суперечки з жінками й не вірте обіцянкам. Емоційний фон дня буде нестабільним, можливі розбіжності та сварки. До вечора ситуація покращиться.

Лев

Ваша сьогоднішня активність похвальна, але не варто нав'язувати свою точку зору і тиснути на людей, навіть якщо вони заважають вам здійснити задумане. Краще перечекати. Не варто вкладати або позичати гроші, сперечатися з начальством.

Читайте такожЛюбовний гороскоп: астрологи розповіли, на які знаки Зодіаку чекають зміни у вересні

Діва

Пускайте у хід свою чарівність й комунікаційні навички — вони допоможуть Вам у будь-якій справі. 6 вересня принесуть удачу поїздки, переговори, ваш мозок буде працювати чітко, знаходячи швидкі й правильні рішення.

Терези

Намагайтеся дотримуватися у всьому акуратності, дисципліни і стриманості. Не давайте обіцянок та не брешіть, це може призвести до неприємностей. Остерігайтеся опіків і не вживайте алкоголь.

Скорпіон

Почніть з вирішення простих професійних завдань, потім поступово переходьте до чогось складнішого. Вранці погане самопочуття, дратівливість, раптові прикрі затримки можуть стати причиною конфлікту, тому спробуйте бути стриманими й займіться роботою.

Стрілець

6 вересня Ваш блискучий розум проявить себе ще яскравіше, ніж зазвичай. Скористайтеся цим і ретельно вивчіть потенціал своїх останніх ідей. Можливо, для цього доведеться знехтувати деякими другорядними справами.

Козеріг

Ви хочете мати більше грошей, й у Вас є план з досягнення цієї мети. Стовідсоткової гарантії успіху немає, проте в житті нічого не можна передбачити напевне. Дивіться на життя реально, і все буде добре.

Водолій

6 вересня ви отримаєте шанс взяти верх над суперниками, постати в найкращому вигляді перед тими, чию думку вважають важливою. Вироби з дорогоцінних і напівкоштовних каменів, отримані у подарунок або куплені в цей день, будуть приносити удачу.

Риби

Хороший день для того, щоб взятися за якусь абсолютно нову справу. Виявляться нові можливості, про які ви раніше не здогадувалися. Сьогодні дуже сильна інтуїція, вона допоможе вирішити багато завдань.