З'явився гороскоп на 17 вересня / slovofraza.com

Астролог Павло Глоба радить у вівторок, 17 вересня, зосередитися на важливих завданнях, уникаючи будь-яких сварок і конфліктів з оточуючими.

Про це йдеться в його гороскопі на сьогодні, передає SlovoFraza.

Овен

Конфліктний день у спілкуванні з членами сім'ї, особливо з партнером за шлюбом. Але вдалі покупки в кредит. Успішний період у сфері підприємницької діяльності.

Відео дня

Тілець

Вдалий день для купівлі-продажу нерухомості, запланованих великих придбань у будинок і вирішення житлово-побутових питань. Сприятливий час для оздоровчих заходів.

Близнюки

Хороший день, щоб помріяти й задуматися про перспективи на майбутнє! Невідповідний час для незапланованих покупок, особливо на виплат та прийняття важливих рішень.

Рак

Приділіть увагу документам! Друга половина дня невдала для укладення фінансових угод і підписання контрактів з іноземними партнерами. Ймовірні конфлікти з начальством.

Лев

Напружений день у відносинах з керівництвом. На роботі можуть виникнути непередбачені ситуації. Нестабільна ситуація в кредитно-фінансовій сфері та інвестиційній діяльності.

Діва

Вдалий час для вирішення поточних справ, поїздок, планування і запланованих покупок техніки й засобів зв'язку. Вечір вдалий для відпочинку в колі сім'ї або родичів.

Терези

Вранці будьте уважні за кермом! Вдалий час для відвідування салону і проведення переговорів. Напружений період у кредитно-фінансовій сфері та з готівкою.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Скорпіон

Поєднання планет подарує Скорпіонам несподіваний сюрприз, здивування, сильне збудження почуттів. Ймовірна якась приваблива пропозиція. Подумайте гарненько, перш ніж прийняти пропозицію, адже те, що розпочато сьогодні, буде супроводжувати вас весь місяць, а може, й довше.

Стрілець

Гармонійне поєднання планет сприятливе для любовних і дружніх стосунків. Конструктивно пройде бесіда з начальниками, батьками і будь-якими людьми або організаціями. Налаштуйтеся на ту людину, з якою буде спілкування. Говоріть з нею про те, що їй цікаво, і ви будете здатні розуміти його без слів. Це змінить на краще ваші стосунки.

Козеріг

Суперечливий, подвійний день. З одного боку, Козероги можуть бути переповнені енергією і горіти бажанням взятися за справу, втілити в життя свої ідеї. З іншого ж боку, вони будуть відчувати опір середовища, брак ресурсів або практичних можливостей для реалізації задуманого. На службі складеться авральна ситуація. Не метушіться, не беріться за всі справи одразу, дійте в одному напрямку.

Водолій

Цей день сприятливий для спілкування з метою розширення горизонту інтересів, а також просто дружніх зустрічей. Оригінальні пропозиції, висунуті партнерами, стануть основою для планування вашого майбутнього життєвого зростання. Уникайте конфліктів з братами і сестрами з приводу сімейної нерухомості.

Риби

День сприяє пасивному відпочинку. Найкращим відпочинком стане перегляд кінофільмів або читання белетристики. Задоволення принесе контакт з водою, тому побалуйте себе гарячою ванною з морською сіллю або травами. Рибам, які страждають від підвищеного тиску, потрібно відмовитися від фізичних і емоційних перевантажень.