Сьогодні день Овна обіцяє бути завантаженим і метушливим / sakha.ru

Сьогодні зірки гороскопу не схиляють до того, щоб сидіти в чотирьох стінах, тому особливо добре ви будете відчувати себе далеко від насидженого місця – у відрядженні, в роз'їздах, на відпочинку.

День сприяє спілкуванню, знайомствам, навчанню, однак при цьому може виникати спокуса прийняти бажане за дійсне, тому від спонтанних радикальних кроків краще утриматися. В особистому житті день надає всі можливості для нових знайомств і любові – емоції сьогодні будуть особливо яскравими, пише "1001 гороскоп".

Овен

Сьогодні день Овна обіцяє бути завантаженим і метушливим, але продуктивним. Йому доведеться побігати і попотіти, однак при цьому він зуміє із самої вигідної сторони показати себе в ділі. Робота кипітиме в його руках! Не виключено, що саме заслуги сьогоднішнього дня з часом обернуться для Овна змінами на краще в його житті.

Відео дня

Читайте такожАстролог спрогнозував, коли почнеться нова фінансова криза

Телець

Сьогодні Телець буде буквально випромінювати успіх! Його внутрішній стан гармонії і впевненості в собі здатне буквально на очах міняти ситуацію і людей навколо в кращу сторону. Єдине, чого Тельцю не треба робити, – це скромничати. Не ховайте свої чесноти, навпаки – виставляйте їх напоказ. Покажіть всім навколо, що ви вмієте і чого стоїте. Повірте, що оточують це порадує, а вас приємно здивує результат.

Близнюки

Сьогодні найкраще Близнюкам будуть вдаватися повсякденні, поточні справи, однак до них вони зуміють підійти творчо. У самій нехитрій роботі Близнюки здатні виявити свою родзинку, і це розфарбує їх будні в яскраві кольори. А ось від великих проектів і починань Близнюкам краще триматися осторонь – сьогодні їх мислення не відрізняється глобалізмом, і вони ризикують втратити щось важливе. Якщо ж ситуація швидко почне змінюватись і потребує рішучих дій, Близнюки навряд чи зуміють за нею встигнути.

Рак

Сьогодні Рака очікує успіх у всьому, що пов'язано з підвищенням його професійного рівня і новими горизонтами! Зірки гороскопу радять йому зайнятися навчанням, піти на курси підвищення кваліфікації, завести нове хобі або просто відвідати місця, де він ще не бував. Сьогодні Рак має можливість переконатися в тому, що навчання – це дійсно світло. Або, як мінімум, нові знайомства, можливості і перспективи.

Лев

Сьогодні більшу частину часу Леву доведеться приймати рішення буквально на бігу. Проте цього мало! Ситуація буде складатися так, що йому необхідно діяти ще швидше, щоб встигнути, – інакше він ризикує втратити представляються можливості. Зате якщо Лев сьогодні проявить чудеса спритності, то зуміє обійти конкурентів і в кінцевому підсумку взяти перший приз.

Діва

Сьогодні Діву може підвести дипломатичність. Точніше, її недолік, який протягом дня буде відчуватися оточуючими Діви людьми досить гостро. Сама ж Діва може навіть не підозрювати про те, що її різкі висловлювання зачіпають чиїсь почуття. Більш того, вона навряд чи повірить, якщо хто-небудь скаже їй про це! Проте факт залишається фактом: сьогодні Діві треба уважно стежити за своїм гострим, як бритва, мовою. Інакше це може плачевно позначитися на її взаєминах.

Терези

Сьогодні Терези будуть просто ідеальним виконавцем! Вони здатні ловити на льоту побажання оточуючих і спокійно втілювати їх у життя. А ось на місці керівника Ваги можуть відчувати себе незатишно: день не схиляє їх до того, щоб проявляти ініціативу та брати на себе відповідальність за результат. Так що краще, що Терези-начальник може зробити сьогодні – це влаштувати собі вихідний. За той час, поки він відпочиває, Терези-підлеглий встигне переробити масу справ!

Скорпіон

Сьогодні зірки гороскопу радять Скорпіону замислитися над тим, все його влаштовує? Можливо, він втомився від повсякденної рутини? Або в його житті назріли зміни? У цьому випадку Скорпіону варто зібратися з духом і ризикнути. Сьогоднішній день цілком підходить для того, щоб він рішуче почав змінювати щось у своєму житті. Це можуть бути і глобальні зміни, і менш значні оновлення. Не бійтеся зробити крок назустріч новому, інакше ви ризикуєте надовго застрягти у вчорашньому дні!

Стрілець

Сьогодні запорукою успіху Стрільця у справах стане гасло «Знання – сила!». Йому варто подумати про те, як підняти планку свого професіоналізму, щоб просунутися в кар'єрі. Можливо, Стрільцю є сенс піти на навчальні курси, зайнятися самоосвітою чи трохи попрацювати підмайстром у більш досвідчених колег. Зірки гороскопу обіцяють, що чим більше знань найближчим часом з'явиться у Стрільця в голові, тим більше нових дверей відкриється перед ним. І тим заманливішою виявляться перспективи.

Козеріг

Сьогодні день для Козерога буде пов'язаний з пошуком і обробкою інформації, причому ця інформація може бути взята їм з різних джерел! Можливо, якусь частину Козеріг почерпне з енциклопедій, іншу – з соцмереж, третю – від оточуючих, а четверту і зовсім складуть його здогади. Але це не повинно бентежити його: чим більше інформації – тим краще! Сьогодні Козеріг буде відмінно орієнтуватися в інформаційному потоці, беручи на замітку раціональні зерна і відкидаючи все непотрібне.

Водолій

Сьогодні Водолій буде схильний судити про все надто безапеляційно і різко. Це позначиться і на рішення, які він прийме, і на взаєминах з оточуючими. Якщо ж мова йде про Водолія-начальника, його підлеглим можна лише поспівчувати! Сьогодні для Водолія не існує напівтонів, все пофарбовано чорно-білою фарбою. Ну а оскільки білої фарби у нього в запасі значно менше, ніж чорної, то з важливих питань до Водолія краще не підходити. Та й по неважливих теж.

Риби

Сьогодні запорука успіху Риб у справах – це люди, які їх підтримують. Поодинці Риби не зроблять і малої частини того, що задумали, зате спираючись на однодумців, здатні перевиконати план! Крім того, Риби можуть з подивом виявити серед лояльних їм людей навіть тих, від кого вони цього ніяк не очікували. Прислухаючись до їхніх порад і заручившись підтримкою, Риби сьогодні можуть сміливо братися за будь-яку, нехай навіть найскладніша справа.