Астролог назвав головні загрози й шанси жовтня 2019 / фото slovofraza.com

Гороскоп на жовтень 2019 всіх знаків Зодіаку каже, що протягом місяця для представників кожного з представників зодіакального кола зірки готують однакові шанси й загрози, розповів астролог Влад Росс.

До 5 числа - вдалий період для того, щоб дізнатися те, що вас цікавить, таємне може стати явним, передає слова астролога "Главред".

Читайте такожЛюбовний гороскоп: астрологи розповіли, на які знаки Зодіаку очікують зміни в жовтні

Відео дня

Росс попередив, що після входження Меркурія у знак Скорпіона (це відбудеться 3 жовтня) можливі ризики, пов'язані з інвестиціями. Експерт наголосив, що в 2019-му жовтень - найгірший місяць для бізнесу, не варто починати справу, інакше можна "пролетіти".

Росс додав, що також до кінця місяця є загроза хвороб, можна посваритися з давніми партнерами. За словами експерта, в середині жовтня дівчатам потрібно бути дуже обережними, оскільки гороскоп попереджає про велику загрозу зґвалтувань.

Також астролог повідомив, що з 18 по 24 жовтня настане позитивний період - можливі пригоди, подорожі, позитивні зрушення у стосунках і коханні. "А ось закінчиться місяць дуже складно... ближче до 31 числа нас може очікувати чорна смуга депресій, обвал ринків, повне економічне гальмування", - попередив Росс.

Раніше астролог Павло Глоба розповів, яким знакам Зодіаку жовтень 2019 обіцяє неабияке везіння.