Щасливцями жовтня стануть три знаки Зодіаку / semraninyolu.blogspot.com

Гороскоп 2019 підкаже, хто з представників зодіакальних сузір'їв зможе відчути прихильність планет.

Відомий астролог Павло Глоба прогнозує цим трьом знакам Зодіаку шалений успіх у різних сферах – коханні, грошах, кар'єрі, передає Styler.

Тілець

Для представників цього знаку Зодіаку в гороскопі 2019 жовтень вказаний як ідеальний період для втілення бажань та реалізації задуманого. Сподівання народжених під сузір'ям Тільця при їхній вроджених завзятості та працьовитості повинні обов'язково збутися - головне не послаблювати хватку. Вони зможуть без надмірних зусиль досягати максимальних результатів.

Відео дня

Крім того, фарт на Тільців очікує й на амурному фронті - в жовтні високі шанси зміцнити стосунки з коханою людиною або навіть перенести їх на рівень вище. Астролог вказує на відчинене вікно можливостей для змін також і в сфері кар'єри - можуть з'явитися привабливі пропозиції й додаткові можливості поправити бюджет.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яким казково пощастить у жовтні 2019

Стрілець

Стрільцям гороскоп на жовтень 2019 віщує місяць фортуни й натхнення на масштабні проекти, виникне почуття окриленості. Астролог зазначає, що прихильність зірок здатна не тільки дати представникам цього знаку Зодіаку можливість досягти позитивних результатів, але і в деяких випадках підштовхнути до необдуманих рішень - це в першу чергу стосується фінансової сторони.

Також жовтень для Стрільців є сприятливим для внутрішнього й зовнішнього оновлення. Йдеться про позбавлення від можливих шкідливих звичок.

Водолій

Другий місяць осені в прогнозі астролога вказується як ідеальний час для завершення великих проектів у Водоліїв, зростання репутації, поповнення бюджету і корисних бізнес-знайомств. У сфері кохання й стосунків місяць також може стати дуже вдалим, якщо народжені під сузір'ям Водолія не підуть з головою в роботу.

Астролог радить Водоліям знайти правильний баланс у робочих справах і відпочинку, амурній сфері, тоді протекторат зірок і ваша цілеспрямованість стануть запорукою дуже вдалого місяця на всіх фронтах.

Раніше з'явився детальний гороскоп на жовтень 2019 для всіх знаків Зодіаку. Астролог Павло Глоба розповів, кому не пощастить у цей період.