З'явився гороскоп на сьогодні, 4 жовтня / slovofraza.com

Астролог Павло Глоба дав гороскоп на 4 жовтня 2019 року для всіх знаків Зодіаку. Він радить у цей день працювати з чинники проектами, проводити ділові переговори й організовувати важливі заходи.

Також астролог каже, що 4 жовтня - ідеальний день для співбесід, передає SlovoFraza.

Овен

Інтуїція зараз не буде давати вам правильних підказок. Ви будете дуже залежні від настрою оточуючих, це може збити вас з пантелику. Не піддавайтеся емоціям, постарайтеся діяти спокійно і концентруватися на приємне.

Відео дня

Тілець

Слухайте, аналізуйте, поступайтеся – тільки так ви збережете гармонію навколо та всередині себе. Ваша надмірна впертість зараз нікому не принесе радості. Не потрібно діяти напролом, будьте мудрішими. І удача сама повернеться в вашу сторону.

Близнюки

Негативні вібрації будуть особливо сильно впливати на Близнюків. Пам'ятайте, що ваше самовладання тільки у ваших руках. Не дозволяйте нікому псувати ваші нерви. Якщо конфлікт неминучий, міцно тримайте удар і не поступайтеся.

Рак

Раки зараз схильні поводитися зухвало. Ви можете занадто яскраво одягнутися, голосно говорити, провокувати оточуючих. Не дивуйтеся, якщо така поведінка сподобається не всім. Особливо обуритися можуть ваші друзі.

Лев

Вам доведеться вступити в конфлікт з недоброзичливцями. Але в іншому день буде цілком вдалим. При сварках пам'ятайте, що уподібнюватися негарній поведінці опонента – завжди погана ідея. Будьте мудрішими й спокійнішими, тримайте себе в руках.

Читайте такожНа п'ять знаків Зодіаку чекають неприємності у жовтні 2019 - прогноз астрологів

Діва

Ті представники знаку, у яких є діти, зараз відчують, що можуть нарешті проявити свій авторитет. Молодші будуть до вас прислухатися, постарайтеся навчити їх чогось справді корисного. І не забувайте, що у них теж є своя думка.

Терези

День буде спокійним і розміреним. Для успіху вам доведеться попрацювати, але не потрібно буде занадто перепрацьовувати. Це гарний час для планування відпустки й поїздок. Якщо ви можете собі дозволити взяти додатковий вихідний, зробіть це.

Скорпіон

Ви думаєте, що поки не готові до прийняття серйозних рішень, однак відкладати вже нікуди. Візьміть себе в руки й зробіть те, що потрібно. Тільки подбайте про те, щоб все минуло гладко. Адже ви не хочете нікого образити.

Стрілець

Стрільцям не вдасться довести до кінця розпочату справу. Перешкоди будуть з'являтися з усіх сторін. Не зациклюйтеся на якійсь одній ідеї, відпустіть ситуацію. Якщо можете якось вплинути на події, дійте. Якщо ж ні, перейдіть просто.

Козеріг

У Козерогів можливі не найбільш приємні відкриття, як вдома, так і на роботі. Ви можете дізнатися, що оточуючі що від вас приховують. Це буде вкрай неприємно, але пам'ятайте, що у всіх своя правда. І кожен вчинок має причину.

Водолій

Ваша прямолінійність зараз буде працювати вам на руку. Не варто підбирати слова і намагатися згладжувати кути. Говоріть прямо, що і як думаєте, не бійтеся відкрито висловлювати свою точку зору. Але і не забувайте про манери й рамки пристойності.

Риби

Представники цього знаку будуть занадто самостійними. У якихось справах вам дійсно простіше розбиратися самим, але не варто відкидати всю допомогу, яку вам пропонують. Пам'ятайте, що команда завжди сильніша, ніж одна людина.