Астролог дав прогноз на 9 жовтня / inhnews.in

9 жовтня – час внутрішньої гармонії та спокою. У середу не рекомендується проводити ділові переговори або займатися серйозними завданнями.

Постарайтеся приділити більше уваги спілкуванню з рідними й близькими. При цьому не забувайте контролювати свої емоції та уникайте будь-яких конфліктів, радить астролог Павло Глоба в гороскопі на SlovoFraza.

Овен

Сміливо беріться за все нове, експериментуйте, ризикуйте, ловіть адреналін. Зараз вам у першу чергу не повинно бути нудно. Якщо зможете себе розвеселити, отримаєте дозу натхнення, якої вистачить ще надовго.

Відео дня

Тілець

Ви можете перебувати в полоні ілюзій, тому не варто довіряти своїм припущенням і здогадкам. Перед тим, як робити якісь висновки, дуже важливо досконально вивчити ситуацію і все перевірити. Інакше опинитеся в незручному становищі.

Близнюки

Ви зможете відкрити в собі нові здібності, про які раніше і не підозрювали. Навіть справи, яких ви боїтеся, будуть даватися вам з легкістю. Плани знову доведеться коригувати, але це не дуже вас засмутить, адже попереду пригоди!

Рак

Несподівані новини можуть змусити вас відмовитися від запланованих справ. Зберігайте спокій і міркуйте раціонально. Справи, які не вдасться закінчити зараз, нікуди від вас не втечуть. Ймовірне отримання пропозиції про цікаву співпрацю.

Лев

Перестаньте розмінюватися на дрібниці. Ви не повинні брати лише те, що дають, варто претендувати саме на ті нагороди, яких ви гідні. І що ви самі хочете отримати. А дрібні подачки від начальства і знайомих варто послати куди подалі.

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку пощастить цього тижня - прогноз астролога

Діва

Ваша привабливість буде на висоті, це допоможе замилити очі багатьом знайомим і розібратися з деякими справами. Але пам'ятайте, що на одних чарах далеко не заїдеш. Скоро ваша аура повернеться в колишній вигляд і доведеться думати головою.

Терези

Ви сильно переймаєтеся через певну справу. Але варто розслабитися, адже вона завершиться вдало. Але не без ваших зусиль. Працюйте і розвивайтеся, тоді зможете не тільки досягти бажаного, але й отримати вкрай корисний досвід і знання.

Скорпіон

Для вас цей день може стати напруженим. Ви будете легко дратуватися і сердитися через дрібниці. Не можна дозволяти негативним хвилях псувати настрій і вам, і вашим близьким. Якщо будете піддаватися бажанням, можете когось образити.

Стрілець

Чим сміливіше ви будете діяти, тим крутішим буде ваш результат. Не бійтеся невдач, рвіться вперед, беріться за нові завдання. Нехай навіть зараз вам здається, що ви не готові до чогось, але насправді ваше майбутнє у ваших руках.

Козеріг

Ви будете домагатися успіху в усьому, за що б не бралися. Використовуйте цей час, щоб розібратися зі справами, які для вас важливі. Позитивні вібрації будуть підтримувати вас у тонусі до самого вечора, дійте сміливіше.

Водолій

Вам варто набратися сил й бути сміливішими. Особливо це стосується любовних справ. Дійте рішуче, це не тільки допоможе вам позбавитися від страху невдач, але й приверне на вас увагу протилежної статі. Сильні люди приваблюють.

Риби

На Вас чекають неприємні розмови, які, найімовірніше, призведуть до сварок і конфліктів. Не варто намагатися переконати тих, хто категорично не підтримує вашу точку зору. Будьте мудрішими й не намагайтеся нікого перевиховати.

Раніше з'явився детальний гороскоп на тиждень, 7-13 жовтня, для всіх знаків Зодіаку.