Початок останнього місяця осені буде наповнене перемогами та звершеннями / hola.com

Гороскоп 2019 називає щасливчиків, які ніби магнітом будуть притягувати фінансову удачу на початку листопада.

Відомий астролог Павло Глоба виділив три особливих знаки Зодіаку, для яких початок останнього місяця осені буде наповнений перемогами і звершеннями, пише "РБК Україна".

Овни

Читайте такожГороскоп на 29 жовтня: на Дів сьогодні чекають конфлікти, а Терези займуться фінансами

Відео дня

У листопаді у Овнів почнеться сприятливий період. Всі зусилля, які докладали представники знаку в самовдосконаленні, нарешті окупляться дзвінкою монетою. Крім того, на початку листопада до Овнам буде прихильно начальство. Місяць обіцяє підвищенням посади та збільшенням заробітної плати.

Скорпіон

Скорпіони на початку листопада будуть перебувати в прекрасному настрої, що допоможе блискавично справлятися з поставленими завданнями. А геніальні ідеї, що відвідали Скорпіонів, варто якомога швидше втілювати в життя, бо незабаром вони принесуть чималий прибуток.

Риби

Риби будуть крутитися у вирі подій в останній місяць осені. При цьому деякі з цих подій змусять Овнів переглянути їх погляди на життя. Павло Глоба не виключає, що у представників знаку з'являться нові джерела доходів. Тим не менш, астролог рекомендує не надто смітити грошима, так як незабаром вони можуть знадобитися.