2020 рік - рік Щура / Фото УНІАН

Астролог Павло Глоба розповів про те, які знаки Зодіаку в 2020 році будуть найуспішнішими.

Він виділив представників чотирьох сузір'їв, яким везіння буде посміхатися частіше, ніж іншим, передає SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на грудень 2019 для всіх знаків Зодіаку: на кого чекає успіх, а кому не уникнути катастрофи

Відео дня

Яким знакам Зодіаку пощастить у 2020 році

Близнюки

2020-й - час людей, які вміють правильно подати себе оточуючим. Цей рік зробить їх дуже успішними, але тільки якщо вони не будуть сидіти без діла. Їм треба стати трохи цілеспрямованішими. Це дозволить серйозно досягти успіху в будь-якій сфері життя.

Лев

Левам у 2020 році вдасться досягти самих амбітних цілей. Для цього потрібно почати діяти з перших днів. У складних ситуаціях можна застосовувати нестандартний підхід. Особливий успіх чекає на Левів у творчій сфері, в роботі з людьми. Астрологи радять їм не боятися змін, адже вони можуть стати основою для майбутніх успіхів. У коханні Леви теж будуть дуже успішними, якщо зроблять все можливе для переведення стосунків на новий рівень.

Скорпіон

Якщо з'явиться можливість змінити роботу, то нею краще скористатися. 2020 рік - час сміливих людей, які не чекають, поки Всесвіт сам все змінить. Це час сильних особистостей, якими Скорпіони і є. Їм потрібно позбутися зайвої скромності. Також рік прекрасно підійде для покупок, переїзду, подорожей.

Козеріг

У представників цього земного знаку буде багато нових можливостей в коханні, справах і роботі. На них чекає дуже вдалий і динамічний рік. Зірки й планети хочуть, щоб Козероги якомога частіше відпочивали в колі сім'ї. Не варто жертвувати стосунками й дружбою заради успіху. Бажано від самого початку року сфокусуватися на турботі про своє здоров'я.

Раніше астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, на яких чекає удача в кінці листопада 2019.