З'явився гороскоп на 1 грудня 2019 / фото slovofraza.com

Сьогодні можливі збої в роботі мережевих сервісів, ускладнення в роботі нового обладнання, техніки, електроніки, засобів зв'язку. Висока ймовірність збитку, стресу, травми.

Неспокійний психологічний фон може виражатися не тільки в розбіжностях між друзями та близькими, а й може стати початком стихійних акцій протесту. У дискусіях можливий сплеск критики, вкидання злободенних тем.

Овен

Сьогодні Овнам не варто планувати починання з нуля, творчі, романтичні та розважальні заходи, але краще не затягувати завершення розпочатого. Якщо залишилися не виконаними зобов'язання або ви всю ніч обмірковували розв'язання проблеми, уранці вам слід відразу перейти до справи. Ввечері, навпаки, корисно зменшити темп. Черговий сплеск енергії або новий сюрприз імовірніші близько опівночі.

Відео дня

Телець

Сьогодні аж до вечора Тельцям не варто боятися сюрпризів. Навіть у нових обставинах вам важко зберегти контроль над ситуацією – або вписатися в обставини без шкоди для своїх інтересів. Небезпека або тривога зачеплять вас сьогодні лише дотично. Можна спокійно йти обраним шляхом або запропонованим кимось маршрутом. До ночі обставини зміняться, а з ними, можливо, і ваші плани.

Близнюки

Сьогодні Близнюки навряд чи зіткнуться з новими проблемами, але їм все-таки варто бути напоготові. Зірки не радять послаблювати контроль за поточними процесами та станом здоров'я, не рекомендують пускатися в авантюри. Все, чому в цю добу буде дано хід, принесе вам більше занепокоєння і збитків, ніж корисної віддачі. Завзятість і наполегливість сьогодні краще проявити у вже розпочатих справах і у викорінення недоліків.

Рак

1 грудня Ракам не завадить обачність навіть у тому випадку, якщо немає видимих причин для занепокоєння. Але не варто займати й відверто оборонну позицію: кимось недовірливим вона може бути розцінена як ворожість. Вам ніщо не загрожує, якщо вирішено основний конфлікт. Для продовження переговорів або консультацій краще вибрати ранок.

Лев

Сьогодні Левам досить підтримувати оптимальний режим та рівень працездатності. Не варто планувати ривки в бізнесі, складні домашні роботи та інші подвиги: для них сьогодні навряд чи вистачить сил і ентузіазму. Підвищену скрупульозність і завзятість бажано демонструвати лише там, де цього вимагає логіка процесу – наприклад, якщо треба закрити робоче питання або довести до кінця лікування.

Читайте такожЛюбовний гороскоп: у грудні трьом знакам Зодіаку пощастить у коханні

Діва

Сьогодні зірки пропонують Дівам йти накатаною стежкою, в прямому і переносному сенсі. День дозволяє пригадувати та знову успішно відігравати знайомі сценарії в коханні, користуватися готовими схемами в плануванні свят, веденні справ, творчості, вихованні дітей. 1 грудня – не найкращий момент для романтики: навіть на тлі повного добробуту у вашому мисленні може бути розрахунок, скепсис або цинізм.

Ваги

Можливості Терезів сьогодні скромні, і їм не варто «стрибати вище голови». До зниження тонусу може призвести втома, стрес, нездужання, домашнє або інша несприятлива обставина, необхідність дотримуватися інструкції та формальностей, залишатися в межах. Сьогодні можуть втомлювати навіть приємні обов'язки, наприклад, обов'язок гостинності або догляд за близькими. Виручить мінімалізм або помірність у всьому.

Скорпіон

Сьогодні у Скорпіонів є час адаптуватися до непростих обставин або «переварити» отриману інформацію. За необхідності ви зможете відновити цікаву для вас розмову, продовжити пошук, дослідження або зробити ще одну поїздку. Зірки не радять сьогодні відкладати ці дії до пізньої години: до ночі щось виведе вас із рівноваги, або ви самі це спровокуєте.

Стрілець

Сьогодні Стрільців аж до ночі буде щось стримувати. Можливий період песимізму, якщо ви зіткнулися з незвичними обмеженнями, наприклад, фінансовими або податковими. Зірки радять сьогодні утриматися від зайвих витрат і угод, витратити додатковий час на з'ясування корисних деталей. Близько опівночі життя запропонує вам поїздку або іншу авантюру, в яку буде дуже легко втягнутися «за компанію».

Козеріг

Козерогам сьогодні корисно поглянути на календар і дати собі відпочинок. День допоможе вам зосередитися на ваших накопичених потребах, прислухатися до своїх відчуттів або до інтуїції. Спокій стане кращим засобом проти хронічних захворювань і руйнівних нав'язливих думок. Якщо у вас багато роботи, зірки радять обмежитися мінімальним набором справ, нічого не залишати на післязавтра і навіть на пізній вечір.

Водолій

Сьогодні зірки наполегливо радять Водоліям «зменшити оберти» і провести день у помірному режимі. Інтенсивні навантаження сьогодні можуть відняти сили, які будуть потрібні післязавтра. Не варто тішитися думкою, що наступного дня у вас не буде ніяких важливих справ і заходів: життя може посміятися над вашими планами, змусити змінити стратегію або до різкого викиду енергії.

Риби

Рибам сьогодні варто користуватися можливістю уточнити плани на майбутнє. Вам не обов'язково втілювати задумане в життя прямо сьогодні, але вигідніше проявити далекоглядність і вчинити за принципом «попереджений, значить, озброєний». Якщо вас сьогодні щось інтуїтивно стурбує, краще не відкладати з'ясування критичних деталей й отримати додаткову інформацію з надійних джерел вже в першій половині дня.