Повний місяць настане 12 грудня / pixabay.com

У грудні настане повний місяць, який називають "холодним" або "повнею довгої ночі", оскільки в цьому місяці він максимально близький до зимового сонцестояння.

Повний місяць у грудні 2019: коли відбудеться

Повний місяць відбудеться в четвер, 12 грудня, о 07:15 за Києвом. Місяць зійде під знаком Зодіаку Близнюки. Це 16-й місячний день.

Особливості грудневої повні у 2019 році

За прогнозами астрологів, повня у грудні 2019 року принесе зміни й приємні сюрпризи.

Відео дня

Але оскільки вона відбудеться в знаку Зодіаку Близнюки, є і зворотна сторона - очікуються "слизькі" ситуації. Тому важливо зберігати спокій - не злитися й утриматися від ворожості. Пунктуальним людям у день повного місяця буде дуже дискомфортно від зірваних планів.

У цей день, 12 грудня, інтуїція посилитися, тому ви зможете швидко прийняти рішення, за внутрішнім покликом.

Перебування Місяця у Близнюках збільшує ймовірність приємних зустрічей і захопливих подій.

Як кажуть астрологи, з приходом повні у грудні настає час пробувати щось нове в особистому житті.

У день повного місяця будьте обережні у фінансових справах, оскільки помилка може спричинити велику втрату.

Читайте такожГороскоп на 11 грудня: що чекає завтра кожен знак Зодіаку

Як повня вплине на знаки Зодіаку

У день грудневої повні астрологи рекомендують трьом знакам Зодіаку бути особливо обережними. Це стосується Овнів, Левів та Близнюків.

Овнам потрібно постаратися зберігати спокій, оскільки сварки та конфлікти в цей день можуть позначитися як на особистій, так і на професійній сфері людей, народжених під цим Знаком. Присвятіть час собі у цей день!

Лев у цей день може опинитися в полоні сімейних обставин - можливий візит далеких родичів. Також ймовірні сварки з рідними. Щоб цього не сталося, постарайтеся контролювати свої емоції.

А ось на кого Місяць чинитиме найсильніший вплив 12 грудня, так це на Близнюків. Вони стануть справжніми зірками у цей день. Тому астрологи радять не боятися виходити у світ, а також озвучувати свої ідеї щодо роботи начальству.

Місячний календар на грудень 2019: фази Місяця

Місячний календар на грудень 2019