Астролог розповів, що на нас чекає сьогодні / фото з відкритих джерел

Гороскоп на четвер, 6 лютого 2020 року, передбачає суперечливий день, в який можуть статися неординарні події.

Вступати в суперечку не найкраща ідея – це не принесе нічого доброго, але може зруйнувати стосунки з потрібними людьми, каже астролог Павло Глоба.

Про це пише slovofraza.

Відео дня

Овен

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких чекатиме неймовірна удача навесні

Доба викличе у представників знаку посилене бажання до активного життя. Похід у спортзал або на каток неодмінно принесе задоволення. Намагайтеся не дати цьому ентузіазму згаснути, як тільки він з'явився.

Телець

Для Тельців доба виявиться вдалим періодом для знайомства з новими друзями. Ви будете раді відкрити себе для вивчення чогось цікавого. Вам буде легко зрозуміти, у що варто вкласти свій час, щоб отримати очікуваний результат. Втім ваш непомірний ентузіазм може спочатку налякати ваших близьких.

Близнюки

День чинитиме блокуючу дію на вас. Ви будете відчувати себе зобов'язаними робити щось, у чому ви не компетентні. Можливо сильне відчуття дискомфорту.

Рак

Сьогодні ви охоче будете долучатися до професійних розмов. Спробуйте не засмучуватися, якщо не зможете знайти спільну мову з усіма. Цікавого ходу подій варто очікувати, якщо відкинути свої стереотипні і забобонні судження й думки.

Лев

Сьогодні вам можуть скрізь бачитися вороги і ви будете раді відгородитися від оточуючих. Спробуйте впоратися зі своїм настроєм і зверніть увагу на причину такого неприємного перебігу подій.

Діва

Середовище позитивно впливатиме на Дів. сьогодні легко буде відчути підтримку інших і впевненість у своїх діях. Можливі цікаві зустрічі, які будуть мати вагомі плоди.

Терези

Сьогодні удача допоможе творити чудеса у фінансовій сфері. Перегляньте пропозиції банків і інвестиційних фондів. Не варто покладатися на азартні ігри.

Скорпіон

Читайте такожАстролог розповіла, що дарувати дівчатам на День всіх закоханих за знаками Зодіаку

Доба принесе багато незапланованих зустрічей. Крім того, якщо ви готові – вам вдасться вибрати одну модель інвестування і вкласти свої кошти. Проблеми з роботою турбувати не будуть.

Стрілець

Занадто високий темп життя може призвести до втоми і ослаблення. Ймовірно, ваш організм буде намагатися захистити себе від надмірного навантаження. Спробуйте збалансувати свою енергію.

Козеріг

Не відкладайте важливі справи на потім, оскільки вони будуть накопичуватися і будуть обтяжувати вас у найменш слушний момент. Навіть, якщо втомилися, будьте терплячі. Напружений період скоро пройде.

Водолій

Рішення, які Водолії приймуть найближчим часом, будуть мати вплив на розвиток професійної кар'єри. Водоліям радять зменшити банальні розваги і зосередитися на роботі. Почніть з завдань, які можуть викликати у вас найбільше проблем.

Риби

Сьогодні Рибам буде легко випромінювати любов і привертати до себе людей. Щастя вам знадобиться в любовних справах, але не зловживайте своїм становищем. Не грайте з чужими почуттями.

Пораду на 6 лютого також дав астропсихолог Олександр Бабич.

"Якщо сьогодні у вас намічається застілля - постарайтеся не нашкодити своєму організму", - зазначив він у коментарі Главреду.