9 березня 2020 року - 15-й місячний день / depositphotos.com

Повня, яка настане 9-го березня, має свою особливість. У цей день особливо вдалими будуть заходи у фінансовій сфері. Так, абсолютно всі напрямки фінансової діяльності, при серйозному підході, як ніколи принесуть відповідну матеріальну винагороду.

9 березня 2020 року - 15-й місячний день. Події залежать від того, яким шляхом ви йдете, а від ваших реакцій на них - те, у яку сторону вас заведе стежина долі. Дуже велика ймовірність ускладнення стосунків із близьким оточенням.

УНІАН розповість вам, коли відбудеться повня у березні, і як вона вплине на знаки Зодіаку.

Повня у березні: коли, дата

Повня настане 09.03.2020 о 19:49. Це явище пройде в знаку Зодіаку Діва.

Особливості березневого повного місяця

Читайте такожМісячний календар на березень 2020: сприятливі дні

Астрологи зазначають, що повня чинить істотний вплив на все живе на Землі. У цей час може збільшитися кровоточивість ран, а також нагадають про себе хронічні захворювання. Можливе загострення психічних захворювань.

Також наголошується, що в період повні спостерігається максимальна народжуваність дітей. З'являється надмірна імпульсивність у спілкуванні, підвищується тяга до негативного мислення і вживання алкоголю.

Травники водночас вважають, що повний місяць - це найідеальніший час для збору лікарських трав, оскільки їх цілющі властивості в цей момент максимальне.

Що можна і не можна робити в повню 9 березня

Ілюстрація / REUTERS

День березневого Повного місяця - поворотний між двома порами року. Його необхідно наповнити усвідомленістю: позитивні установки, техніки візуалізації, духовні пошуки 9 березня набагато важливіше інших турбот - особливо для тих, хто хоче підготувати для себе щасливе майбутнє.

Астрологи попереджають, що безконтрольне використання енергії у цей день може привести до різких головних болів, загального нездужання, загострення хронічних захворювань або особистим драмам. Саме тому будьте 9 березня стримані, не нервуйте через дрібниці і дбайливо ставитеся до свого здоров'я.

Астрологи також застерігають від спілкування з людьми, що володіють негативною енергетикою і з незнайомцями: великий ризик потрапити під чужий вплив, а також стати жертвою шахрайства.

Повний місяць у березні: що чекає на знаки Зодіаку 9 березні:

З'явився гороскоп на 9 березня / sb.by

Овен: гороскоп на 9 березня 2020

Овну не можна піддаватися пасмурному настрою і поточним обставинам. Задумайтеся про своє тлінне існування, давно потрібно змінювати життя на краще. Багато будуть марно чекати «дня бабака», але вже позаду. Пора братися за активну діяльність, щоб нормалізувати фінансовий стан. На інших покладайся, а сам не зівай.

Телець: Гороскоп на 9 березня 2020

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, яким у березні пощастить у коханні

Гороскоп обіцяє Тельцю день переживань і сумнівів в собі. Якщо це через погане самопочуття, то випийте таблетку. Ну, а якщо сумуйте з приводу нестачі грошових коштів, то марно. Ситуація не така критична, як здається. Звичайно ж, потрібної суми не бачити, але і з роботою ви не перестаралися. Вистачить лежати на дивані.

Близнюки: Гороскоп на 9 березня 2020

Близнюкам здається, що світ розвалився, коли дверима грюкне кохана людина. Сварка сталася не на рівному місці, самі в курсі. Покваптеся змінити характер і звички, щоб стосунки налагодилися. Регулярні тренування і щадна дієта допоможуть відновитися фізично. Ну, і нарешті влізете в улюблені джинси.

Рак: Гороскоп на 9 березня 2020

Рак сам собі вигадав проблеми – фінансові й особисті. Тепер страждає на самоті, без друзів і моральної підтримки. Вилазьте з панцира, на вулиці панує весна. Прекрасний день для розвантаження, прогулянок і романтичних зустрічей. Особливо енергійними будуть бізнесмени, що позначиться на отриманні прибутку. Причому, з величезними відсотками.

Лев: Гороскоп на 9 березня 2020

9 березня Леву не можна сумніватися в тому, що він вже наполовину реалізував. Ви ж не даремно витрачали сили і час, щоб тепер поїдати себе в тиші. Якщо давно хотіли піти в спортзал, то почніть тренування 9 березня. Сприятливий внутрішній настрій допоможе виконати всі вправи злагоджено і без навантажень. Слідкуйте за раціоном харчування.

Діва: Гороскоп на 9 березня 2020

Плисти за течією – ось, що вирішить у цей день Діва / noi.md

Плисти за течією – ось, що вирішить у цей день Діва. І ніяких бурхливих емоцій, конфліктів і ділових зустрічей. Якщо щось потрібно, то сама прийде до рук. Така тактика може привести до глобальних проблем. Ну, а в любовній сфері позначаться справжні потрясіння. Якщо в чомусь не розбираєтеся, то краще не беріться. Це стосується вкладень в бізнес-проекти.

Терези: Гороскоп на 9 березня 2020

Читайте такожКалендар стрижок на березень 2020: найвдаліші дати для походу до перукаряТерезам можна трохи політати в хмарах, помріяти і навіть виступити в ролі фантазера. Все дозволяється, якщо в міру. Ризиковані підприємства не виправдані, тому не беріться за нову і важка справа. Удача чекає тих, хто купить лотерейний квиток. Вірю – не вірю, тут не буде грати роль. Ви реально повірите в Фортуну, коли виграєте.

Скорпіон: Гороскоп на 9 березня 2020

Гороскоп радить Скорпіону ставити нові цілі, але досяжні. Не потрібно мріяти про те, що не здатна втілитися в життя. Так тільки час втратите. Щира розмова з одним виявиться корисніше, ніж прийом у психолога. Він зможе підтримати, зарядити оптимізмом і навіть обійме наостанок. Але з фінансовими питаннями доведеться розбиратися самому.

Стрілець: Гороскоп на 9 березня 2020

В цей день Стрільцеві вдасться завершити багато проектів. Справа не в ентузіазмі, а в надійному плечі одного з колег. Він не тільки не відмовить у допомозі, але й допоможе підвищити кваліфікацію. Причому, без нотацій і навчання в закладі. У любові дозвольте собі більше, ніж запланували. Будьте відкриті і легкі на підйом. Подорож складеться вдало.

Козеріг: Гороскоп на 9 березня 2020

Не знаючи броду, що? Правильно, Козерогові не бажано сунутися в те, що він не знає. Навіть якщо ви має три вищих освіти. Зрозумійте, що важкі завдання зараз не для вас. Потрібно відпочити, взяти тайм-аут в роботі і взагалі пора зайнятися особистим життям. Навколо стільки чарівних осіб, а ви заглибилися в себе, проблеми та побутову сферу.

Водолій: Гороскоп на 9 березня 2020

9 березня Водолія все дратувати, тому краще не нагнітати обстановку в сім'ї. Усамітніться, прогуляйтеся і сходіть на прем'єру фільму. Ніхто не допоможе вам підняти настрій, як ви самі. Якщо щось хочеться реалізувати, то спочатку продумайте план дій. Можлива зустріч з людиною, від якого отримаєте цінну інформацію.

Риби: Гороскоп на 9 березня 2020

Рано вранці Риби отримають звістку, від якого дух захопить. Обережніше, щоб перепади настрою не позначилися на самопочутті. Всі сприймайте як належне – спокійно і з почуттям гумору. В океан ностальгічних спогадів поринути закохані особистості. Якщо відносини з обранцем так і відмінні, то нічого не вигадуйте.

Гороскоп підготовлено за матеріалами astrorok.ru.

Місячний календар на березень 2020

false