junona.pro

8 березня може з'явитися привід прогулятися по забутих місцях, повернутися до знайомої теми, звернутися до старого тексту програмного додатка або засобу комунікацій. Можна відновити розмову, повторно поставити питання або відправити лист.

Сьогодні добре займатися редактурою текстів, кодів, малюнків. У другій половині дня будуть створені умови для конкретних дій. Свято підкаже, як перейти від слів до справи, отримати вигоду, навести красу, поєднати приємне з корисним.

Овен

Початок дня Овнам варто використовувати для відстеження новин, для розмов з дітьми, друзями, коханими. Друга половина дня запропонує вам стати трохи практичнішими, допоможе знайти застосування новинці, домогтися поєднання краси, оригінальності, новизни й користі. У цей час добре займатися прикладною творчістю, приготуванням незвичайних страв і прикрасою святкового столу, оформленням подарунків.

Відео дня

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 9-15 березня

Телець

8 березня підтримує творчий тонус Тельців і їх креативні пориви. Також він підживлює їх любовні та дружні симпатії. Ранок може ознаменуватися бесідою на вже знайому тему з сім'єю, друзями, батьками або дітьми. Виконання ваших бажань і реалізації особистих талантів сприятиме друга половина дня, саме на цей час краще призначати романтичні та будь-які інші заходи.

Близнюки

Близнюкам сьогодні варто підтримувати потрібні зв'язки вранці. Чим раніше ви відкриєте месенджер або увімкнете телефон, тим більше цікавого дізнаєтесь від близьких і далеких знайомих, а також з новин. Батькам варто поговорити з дітьми. Друга половина дня зробить вас практичнішими і може трохи обмежити вашу свободу. Вам буде чим зайнятися, якщо ви любите готувати, облаштовувати будинок, оновлювати інтер'єр.

Рак

Сьогодні в першій половині дня Ракам краще обмежитися розмовами. Зірки радять підтримувати розмову, відповідати на жарти і вислуховувати нові пропозиції, але не поспішати з відповіддю і тим більше дією (особливо, якщо мова йде про матеріальне: речі, гроші). Всі важливі практичні ініціативи сьогодні краще перенести на другу половину доби. Це час підйому сил, удачі в справах і гармонії у відносинах.

Лев

Левам сьогодні не завадить з самого ранку бути в вербальному тонусі: можлива розмова або зустріч. На початку дня ви притягуєте до себе інформацію, а також людей, які бажають дружньо поспілкуватися. Не варто дивуватися, якщо вас сьогодні розшукає старий знайомий, поруч з'явиться випадковий співрозмовник або непроханий подорожній. Можливо, до вас звернеться з повторним проханням партнер. Друга половина дня підходить для покупок.

Читайте такожВідомий астролог склав гороскоп для жінок на 8-е березня

Діва

Дівам сьогодні варто перенести будь-які важливі заходи на другу половину дня. В цей час почнеться приплив сил, можна сподіватися на гладкий хід подій, несподівані знахідки і бонуси. 8 березня ви будете щасливі і в романтичному, і в діловому плані. Вранці, навпаки, ви в невиграшному становищі. Початок дня можна присвятити відокремленим роздумам, приватним бесідам, редактурі текстів і зображень, пошуку інформації.

Ваги

Для Ваг 8 березня може початися з цікавої розмови, при цьому тема або співрозмовник напевно будуть знайомі. Сьогодні з'явиться привід повернутися до нереалізованої ідеї або до покинутого хобі. Можливі вести від забутих друзів чи коханих. На події другої половини дня вам бажано глянути з практичних, а не романтичних позицій: без прагматизму не буде розуміння ситуації, а значить, і удачі.

Скорпіон

У першій половині дня зірки радять Скорпіонам підтримувати будь-які контакти, але не висловлюватися по важливих темах. Це не найкращий момент для наради, співбесіди. Сьогодні не варто давати обіцянки, підписувати документи. Друга половина дня підходить для будь-яких заходів, якщо від вас потрібні красиві вчинки, а не красиві слова. 8 березня ви зможете відмінно проявити себе перед потрібними людьми.

Стрілець

До полудня Стрільцям важливо встигнути підтримати розмову на актуальну тему та зв'язки з потрібними людьми. Це вдалий час для віддаленого листування, літературної діяльності. 8 березня можна знайти невикористаний потенціал у старих контактах і забутих напрямках. Сьогодні увагу приверне життя духу, творчість або розваги. Друга половина дня підкреслить важливість матеріального: заробітку, платоспроможності.

Читайте такожКалендар стрижок на березень 2020: найвдаліші дати для походу до перукаря

Козеріг

Козерогам сьогодні краще не працювати з важливою інформацією, не вирушати в поїздки по незнайомих місцях. Не варто планувати нічого важливого на початок дня. Смуга удачі настане у другій половині доби: це прекрасний час для активності, за умови, що ви не маєте потребу в спілкуванні, радах і постійної щільної зв'язку. 8 березня гарантією ділового і особистого успіху буде мовчазна впевненість у собі.

Ваги

Першу половину дня Водоліям краще використовувати для спілкування. Вона підходить для поновлення діалогу, листування. Сьогодні важливо стежити за балансом інтересів, вважатися з настроєм співрозмовника, аудиторії. 8 березня не варто розкидатися судженнями і обіцянками: ви ще можете змінити думку. Слова, в яких ви впевнені, у другій половині дня не заважає підкріпити конкретним вчинком, щоб надати їм більше ваги.

Риби

Вранці 8 березня Рибам не завадить додатково попрацювати з інформацією. Корисні відомості можуть знайтися у знайомих, але забутих місцях, наприклад, у старому телефоні або планшеті. Сьогодні варто поспілкуватися з колишніми колегами по роботі або захоплення. Друга половина дня створить хороші умови для взаємовигідного співробітництва або для романтичного побачення. Умова сьогоднішнього успіху - зустрічатися особисто, а не дистанційно.