Меркурій 9 і 10 березня перебуває в стаціонарному положенні / depositphotos.com

У кожної планети є періоди ретроградності в процесі руху. Коли планета рухається в тому ж напрямку, що і Сонце, вона називається директною. Рух планети в періоди директності – пряма, що є нормальним, природним і природним.

Між директним і ретроградним рухом (і навпаки – між ретроградним і директним рухом) існує перехід – стадія зупинки, уповільнення швидкості планети для того, щоб поміняти напрям. Розглядаючи стаціонарну планету, необхідно знати, який саме перехід відбувається в цій стаціонарності, розповідає астролог Марина Скаді на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожГороскоп на завтра: що чекає завтра на Овнів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Відео дня

Меркурій 9 і 10 березня перебуває в стаціонарному положенні – перехід з ретроградного руху в прямолінійний. А це означає концентрацію енергії планети в одному місці і фокусування цієї енергії на певну сферу життя. Дає зосередженість, зібраність, організованість, перед тим, як почати діяти.

У цей день варто не поспішати з висновками, зупинитися і подумати, проаналізувати відбуваються з вами події. 10 березня не потрібно відволікатися і розпорошуватися на дрібниці і сторонні моменти, інакше втратите можливість реалізувати конструктивно і гармонійно всі ваші плани і задуми.

Енергія Меркурія, планети мислення і комунікацій, в дні стаціонарності вузько спрямована і обмежені в рухливості і здатності змінюватися. Виникають складності зі спілкуванням і передачею інформації.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, яким не загрожує бідність

Ці дні не підходять для початку поїздки, т. к. в дорозі можливі зупинки та поломки. Питання купівлі-продажу, справи з документами, важливими паперами, вирішуються дуже повільно – відсутня можливість порозуміння між людьми.

Не варто планувати на 10 березня переговори, покази, зустрічі – не принесе цей захід бажаний результат. У ці дні виникнуть складнощі у людей, чия робота пов'язана з оформленням документації; транспортом і перевезеннями; розрахунками; засобами зв'язку. Але це хороші дні для самоаналізу, усвідомлення і прояву своїх сильних якостей, у людей творчих професій можливі сплески натхнення.