Астрологи розповіли, як високосний рік впливає на різні знаки Зодіаку / kruto.online

Різні знаки зодіаку по-різному ставляться до забобонів. Хтось скептично перегортає гороскопи і вважає себе господарем своєї долі, а хтось з побоюванням прислухається до прогнозам і вірить у народні прикмети, вважаючи їх джерелом народної мудрості.

Астрологи розповіли, як високосний рік впливає на різні знаки Зодіаку, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстролог склала детальний гороскоп на квітень для всіх знаків Зодіаку

Відео дня

Представники знаку Овен особливо не схильні до страхів і забобонів. Не можна сказати, що вони легко зустрічають складності, які, можливо, приносить високосний рік, але ставляться до цього по-філософськи.

Телець

Тельці впевнено і твердо стоять на власних ногах, так що мало прислухаються, що там говорять оточуючі про особливості високосного року або п'ятниці, 13-го. Вони навіть здатні висміяти занадто забобонних друзів.

Близнюки

У Близнюків може бути одночасно кілька суджень і думок щодо причин їх неприємностей. З одного боку, винен високосний рік. З іншого, самим треба бути обачнішим. З третьої ... ну, і так далі.

Рак

Раки дуже забобонні і недовірливі. Саме вони будуть вишукувати неприємності навіть там, де їх немає. І вже точно не пропустять всі фатальні знаки високосного року, зі словами: "я ж казав!", "вас же попереджали!"

Лев

Раціональні і реалістичні Леви не можуть похвалитися особливою марновірністю. Але ось перекласти відповідальність за нереалізовані проекти на несприятливий рік, абстрактні поняття або порожні відра вони будуть не проти.

Діва

Діви довго і нудно будуть скептично оцінювати попередження на свою адресу про всяких там прикмети та забобони і навіть можуть розкритикувати оточуючих. Але от у випадку невдачі можуть надовго задуматися.

Терези

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, на яких в березні чекає несподіване багатство

Терези найчастіше бувають в курсі всіляких прикмет, особливо якщо це стосується близьких або їх самих. Так що до всіх подій високосного року вони ставляться з усією серйозністю, вишукуючи в них знаки долі.

Скорпіон

Скорпіони, мабуть, як ніхто інший із знаків зодіаку, знають всі особливості високосного року, перевіряють прикмети і вірять в легенди. Та до того ж ще й, залежно від отриманої інформації, вміють впливати на свою долю.

Стрілець

Стрільці скептично налаштовані до тверджень, що всі неприємності на них звалюються, бо рік високосний. Але водночас, вони з інтересом і повагою ставляться до народними віруваннями і переказами.

Козеріг

Козерогів відрізняє недовіра до того, що якісь там прикмети здатні вплинути на їхнє життя, навіть у високосному році. Вони більше схильні піддати сумніву власні сили, ніж штовхати на забобони.

Водолій

Ексцентричні Водолії, скоріше, самі придумають собі прикмети і легенди, ніж будуть прислухатися до вже існуючих. І вже точно нікому не дозволять зіпсувати собі настрій якимись забобонами.

Риби

Риби можуть з усією серйозністю підійти до питання вивчення сонників, гороскопів і повір'їв. Вони дотримуються всі астрологічні рекомендації і не на жарт засмучуються, якщо раптом їх чекають тривожні прогнози.