Влад Росс розповів, як зірки радять українцям боротися з коронавірусом / фото УНІАН

Відомий український астролог Влад Росс розповів, як зірки радять українцям боротися з коронавірусом.

"Найголовніше, що потрібно зробити терміново президенту - закрити всі маршрутки. Вірус сильно хоче цього пересування, тому його треба припинити. Але такі заходи потрібно робити буквально до Великодня. Тоді Меркурій покине зодіакальний знак Риби", - сказав Влад Росс "Стране".

Читайте такожАстрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку у квітні почнеться біла смуга

Відео дня

Астролог пояснив: "Меркурій завжди пов'язаний з переміщеннями, а Риби - з усякого роду бацилами, кашлем, вірусами. І, Слава Богу, 12 квітня він залишає цей знак Зодіаку, він вже занадто довго там знаходиться. Після цього на нас чекає більш-менш нормальна ситуація. Будемо чекати, що в кінцевому підсумку, як і я пророкував, такої пандемії, як в Італії, у нас не буде".

Окремо Влад Росс звернув увагу на важливість самоізоляції - не відвідувати ринки та інші громадські місця - до середини квітня.

Астролог також вважає, що алкоголь допомагає в боротьбі з коронавірусом.

"Віскі допомагає. Альтернатива віскі в Україні - це коньяк. Купуємо коньячок і вживаємо по сто грам", - висловив свою думку Росс.

Він зазначив: "найголовніше - вірити в те, що життя не закінчується. Зірки відкривають для нас нові горизонти. Дуже позитивна друга половина квітня-травень. Я сподіваюся, що коронавірус зникне з нашої країни. Тоді у нас буде те ж саме, що в Китаї - зниження захворюваності".