Ілюстрація REUTERS

Сьогодні, 24 березня Молодик пройде в 11:28 в знаку Овна - Місяць входить в Овен і з'єднується з Сонцем і негативною кармічною точкою - Чорним Місяцем.

В цей день активізуються кармічні питання. Збільшується кількість виробничих конфліктів, розмов на підвищених тонах. У багатьох виникає бажання впоратися одним махом з усіма справами, що накопичувалися протягом місяця. Сатурн, планета норм, правил та обмежень, перейшов у знак свободи – у Водолій, що приносить важливі соціальні зміни. УНІАН розповість, що ще очікувати від нового місяця.

Молодик у березні: коли, дата

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 23-29 березня

Відео дня

На дату 24.03.2020 Місяць перебуває у фазі «Новий Місяць (настане 24.03.2020 в 11:30)». Це 30 місячний день у місячному календарі. Місяць у знаку зодіаку Овен. Відсоток освітленості Місяця складає 0%. Схід Місяця у 06:58, а захід у 18:44.

Особливість березневого молодика

Місяць під час молодика 24 березня перебуватиме в знаку Овна. Цей час характеризується підвищеною імпульсивністю, поспішністю, що межує з необачності. Краще відкласти справи, які вимагають точності і продуманості, оскільки якщо не врахувати якусь дрібницю, це обов'язково обернеться негативними наслідками.

Важливі переговори або укладення договорів можуть бути зірвані буквально через нісенітниці. Дуже велика ймовірність різного роду конфронтації, яка може закінчитися нещасним випадком. Слід остерігатися вогню і гострих предметів.

Ілюстрація REUTERS

24 березня 2020 року - 30 місячний день. День підведення підсумків, завершення справ. Будь-які починання і нові проекти варто перенести на більш сприятливий для цього час.

Якщо ви відчуваєте потяг до спілкування, то краще проведіть час з близькими родичами або старими партнерами, здатними дати правильну пораду і надати моральну підтримку. Дуже корисно покаяння в гріхах минулого і прощати кривдників.

Молодик у березні: що чекає знаки Зодіаку 24 березня

Овен: гороскоп на 24 березня 2020 року

Читайте такожАстролог спрогнозував, коли закінчиться пандемія коронавіруса

Завтра Овна буде важко приховати якісь думки і почуття в собі – всі вони написані у нього на обличчі. Більше того, Овен і сам не проти озвучити їх вголос, незалежно від того, чи варто це робити чи краще промовчати, позбавивши оточуючих від непотрібних подробиць. Взагалі, для Овна завтра практично немає заборонених тем. А вже чекати від нього словесної пощади, якщо він чимось незадоволений, і зовсім не варто: він не хоче згладжувати гострі кути!

Телець: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра Телець здатний заражатися емоціями оточуючих, особливо позитивними. День не схиляє його до того, щоб активно проявляти себе і тим більше грати на публіку. Зате Телець буде чудовим глядачем, здатним гідно оцінити будь-який спектакль, що розгортається навколо. 

Близнюки: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра допитливість Близнюків не знає меж! Стримувати цей порив не варто, навпаки, Близнюкам давно пора задовольнити свою цікавість з низки питань. Чи йдеться про знайомство з якоюсь людиною або про те, щоб подивитися новий фільм, зробити нову зачіску – зірки гороскопу радять Близнюкам скористатися нагодою і наважитися на експеримент! Навіть якщо все пройде не так вже гладко, вони не залишаться в програші, адже їх цікавість у підсумку буде задоволено.

Рак: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра Рак здатний буквально розриватися між тим, що йому доводиться робити, і тим, чого він хотів. Йому буде складно дотримати баланс. З одного боку, невідкладні справи зажадають від нього масу часу і сил, з іншого ж – думки Раку будуть неймовірно від цих справ далекі! Він може посилати СМС друзям, будувати плани на вільний час або просто витати в хмарах... Можливо, тільки до кінця дня Раку вдасться трохи розвіятися і здійснити хоча б що-небудь із задуманого.

Читайте такожАстрологи назвали головних щасливчиків квітня 2020

Лев: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра Лев буде затребуваний як ніколи! Його телефон буде буквально розриватися від дзвінків, а кількість людей, які хочуть поділитися з ним радістю, ідеями, плітками, страшними таємницями або просто поплакатися в жилетку і вбити час за балачками, вийде за всі розумні межі. Втім, сам Лев буде відчувати себе в гущі спілкування як риба у воді: завтра його комунікаційні здібності та почуття гумору будуть на висоті.

Діва: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра Діва буде налаштована жорстко! Оточуючі дізнаються про це відразу, як тільки захочуть вирішити з нею яке-небудь питання. Навіть найбезневинніше заперечення вона здатна перетворити в дискусію, давлячи на співрозмовника і змушуючи з собою погодитися. Єдине, що вибачає Діву в такій поведінці, – її щирість: провокуючи спір, вона вірить, що намагається вберегти опонента від помилок. Найцікавіше, що багато в чому це дійсно так.

Терези: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра найкращою музикою для вух Терезів стане іноземна мова! Вона нагадає їм, що є далекі країни, в яких вони ще не бували, і що непогано було б спланувати свою відпустку (неважливо, скільки до нього ще залишилося). Зірки гороскопу радять завтра Терезам підготувати плацдарм для подорожі: вивчити тури, полазити по сайтах і може бути, навіть зробити в агентство пару дзвінків. Це допоможе Терезам змиритися з сірими буднями і отримати заряд екзотики на тиждень вперед.

Скорпіон: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра зірки гороскопу радять Скорпіону наважитися на експеримент: що-небудь у житті зробити по-новому і подивитися, до чого це призведе! Майданчиком для експерименту може стати будь-яка дрібниця, будь-яку справу, що стала звичкою. Меню на обід, коло спілкування або манера проводити вільний час – все це завтра Скорпіон здатний змінити, додавши до життя непередбачуваність і поставивши її з ніг на голову! Це може привести до цікавих наслідків і змін.

Стрілець: гороскоп на 24 березня 2020 року

Зірки гороскопа в цей день наділяють Стрільця спокійною упевненістю в собі, світлою головою і комунікабельністю, так що завтра він зуміє показати себе у всій красі і зав'язати корисні знайомства. Оточуючі будуть зачаровані його м'яким натиском, почуттям гумору і вмінням впливати на розмову.

Козеріг: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра Козеріг, можливо, захоче організувати якусь поїздку, але ситуація вимагає його присутності вдома. День схиляє його до того, щоб провести його на своїй звичній території, але провести не як завжди, а проявивши винахідливість. Наприклад, приготувати що-небудь карколомне – завтра у Козерога вийде розфарбувати свій день веселими фарбами, навіть не виходячи за поріг.

Водолій: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра пристрасть Водолія до зміни місць досягне апогею! Завтра він здатний придумати собі безліч невідкладних справ.

Риби: гороскоп на 24 березня 2020 року

Завтра день схиляє Риб до пригод, причому бажано в теплій компанії близьких по духу людей. Якщо оточуючі самі не запропонують їм варіантів розважитися, в Рибах прокинеться талант організатора. Найкраще, що вони можуть зробити завтра, – це провести час з тим, кого люблять.

Гороскоп підготовлено за матеріалами сайту "1001 гороскоп".

Місячний календар на березень 2020

vedmochka.net