На знаки Зодіаку сьогодні чекають спокуси і яскраві емоції / фото Depositphotos

10 квітня спадний Місяць переходить в сузір'я Скорпіона. Цей час принесе випробування, в основному, в особистому житті.

Астрологи вважають, що Скорпіон додасть потужний сексуальний імпульс знакам зодіаку. Їх чекають спокуси і яскраві емоції, однак загострення пристрастей може принести і великі проблеми. Зокрема, дуже обережними потрібно бути представникам трьох знаків, пише НВ.

Гороскоп на сьогодні: Лев

Леви амбітні і темпераментні, а ще рідко знають міру. Часом вони готові на все заради вражень, а це може привести до неприємностей. 10 квітня представникам цього знаку краще обмірковувати свої рішення особливо ретельно, інакше вони ризикують втратити довіру близьких. При цьому на роботі справи йдуть не найкращим чином, так чому б не направити енергію туди?

Відео дня

Читайте такожГороскоп на п'ятницю, 10 квітня: що чекає на Раків, Козерогів, Стрільців та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на сьогодні: Стрілець

Стрільців іноді підводить їх самовпевненість і марнославство. Варто бути самокритичними — адже вам траплялося допускати помилки, чи не так? У відносинах цей період принесе невеликі сварки, але будьте уважними до партнера і постарайтеся стримувати свій сарказм. Часом жарти можуть зробити боляче, але не кожен може зізнатися в цьому.

Гороскоп на сьогодні: Риби

Для Риб п’ятниця може стати нічим не примітним днем, але також є ймовірність, що саме сьогодні ви дізнаєтеся неприємну новину про свою другу половину. Це може боляче ранити вас, а може, навіть змусить розірвати відносини. Якщо вам випаде це випробування, не рубайте з плеча, обміркуйте всі перспективи і постарайтеся зрозуміти партнера.

Нагадаємо, раніше астролог розповів, коли в знаків Зодіаку настане сприятливий період.