Павло Глоба назве місяць, коли щастя повернеться до знаків Зодіаку / junona.pro

2020 рік наповнений, як позитивними, так і негативними періодами для зодіакальних представників. Проте є сприятливий час, коли потрібно активніше діяти.

Павло Глоба назве місяць, коли щастя повернеться до знаків Зодіаку, пише slovofraza.

Овен

Для Овна благодійним місяцем стає травень, коли можна повернутися до життя з позитивними нотками. Це період натхнення і великих досягнень. Вони повні сил та ентузіазму, тому дійте і рухайтеся вперед.

Відео дня

Читайте такожПовня 8 квітня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки Зодіаку

Телець

Добре, що Телець наділений великою силою терпіння, адже ваше щастя повернеться до вас вже в грудні 2020 року. Останній місяць дозволяє повернутися до стабільності, позбавитися від проблем і розв'язати всі питання, що накопичилися. B 2021 році вони набудуть чинності без обмежень.

Близнюки

Для знака зодіаку Близнюки найсприятливішим сезоном є літо. Вони позбудуться від усіх турбот і почнуть помічати привабливі перспективи. Кожен день буде сповнений оптимізмом і новими можливостями.

Рак

Благодійні дати повернуться в життя Раку у вересні. Цей місяць дозволяє реалізувати найцікавіші задумки і досягти щасливого життя. Раки налагодять стосунки з оточуючими і наберуться сміливості зробити те, про що мріяли.

Лев

Червень додасть сил і енергії Леву. Вони отримують величезний заряд бадьорості та мотивації, що підштовхує до активних дій. По суті, вони перетворюються на бійців, які активно борються за місце під Сонцем і виграють цю битву.

Діва

Найкращий місяць для Дів – серпень. Це час, коли зодіакальний представник знаходить духовну силу і може звільнитися від старих законів і обтяжливих правил, що заважають розкриттю внутрішнього потенціалу. Вони розуміють, що довгий час самі забирали у нього право на щастя.

Терези

Знак зодіаку Терези зуміє згуртувати позитивний вплив квітня.  Ви не помилитися і можете досягти всього, про що мріяли.

Читайте такожПовня 8 квітня: на три знаки Зодіаку у цей день чекає небувалий успіх

Скорпіон

Для Скорпіона найщасливішим часом стає осінь. B жовтні положення Меркурія і Сатурна вдало вплине на вас, підштовхнувши до роботи над складним проектом або надавши сміливості в любові. Вони налагодять всі життєві сфери і знайдуть внутрішній спокій.

Стрілець

Липень-найщасливіший місяць для знака зодіаку Стрілець. Весь рік вдалий, але цей конкретний період стає піком вашої енергетичної активності. В цей час відмовтеся від відпустки і активно працюйте, після чого зможете істотно збільшити прибуток.

Козеріг

Потенціал Козерога обов'язково розкривається у вересні під впливом Mapca і Сатурна. Ці планети відрізняються високою мотивацією і енергетичним запасом, тому приступайте тільки до найбільш складним і перспективним цілям. Можна сміливо піднімати планку.

Водолій

Водолію не можна ігнорувати листопад. Нептун і Сатурн дарують вам впевненість в собі, що дозволить вам стати сміливіше і хапатися за перспективні пропозиції. Вам також буде легше адаптуватися до себе, що дозволить обзавестися впливовими друзями і покровителями.

Риби

Рибам доводиться набратися терпіння і чекати щасливі шанси до грудня. Потім в останній місяць вони встигають перебрати масу речей, оскільки подружжя бачить все навколо себе. Позбавляючись від токсичних особистостей, знак зодіаку прибирає тих, хто забирає сили і енергію.