На які знаки чекає багатство в квітні / slovofraza.com

Незважаючи на кризові часи, астрологічний прогноз залишиться сприятливим для деяких зодіакальних представників, яким пощастить розбагатіти в кінці місяця.

Астрологи назвали 4 знаки зодіаку, яким друга половина квітня приготувала несподіваний прибуток, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожГороскоп на 14 квітня: що чекає на Овнів, Козерогів, Риб та інші знаки ЗодіакуТілецю часто на голову звалюється прибуток, тому що ви вважаєтеся грошовим знаком зодіаку. Всесвіт сприймає вас як магніт для багатства, здатний обзавестися пристойною сумою буквально клацанням пальців. Щастить також у тому, що гороскоп наділив вас прагненням економити і відкладати. Звичайно, іноді бувають «голодні» часи, але це тільки ваша провина, адже Телець може пручатися і не використовує надані можливості. На щастя, у квітні ви не зробите подібної помилки і вчасно ризикнете. Вам раптово збільшать зарплату або ж прибуток від останнього проекту виявиться вищим, ніж ви сподівалися. Вам не доведеться перевантажувати себе роботою, просто вчасно помічайте прибуткові завдання.

Відео дня

Близнюки

Читайте такожАстрологи назвали найяскравішу рису кожного знаку ЗодіакуПерша половина квітня могла здатися Близнюкам напруженою через загальну паніку на тлі безробіття і зростання цін на продукти. Однак вам переживати не доводиться, тому що 2020 рік, включаючи і кінець квітня, вважається для вас дуже прибутковим і дохідним періодом в житті. Ви не піддаєтеся паніці і не впадаєте у відчай. Тому, поки інші сумують і переглядають негативні новини, знак зодіаку Близнюки вивчає можливості. Ваша оперативність і ділова хватка допоможуть розглянути привабливий проект, реалізація якого принесе зростання зарплати, підвищення і закріпить за вами лідерську позицію в колективі.

Рак

На щастя, криза обійде знак зодіаку Рак стороною. А кінець квітня і зовсім порадує, адже останній тиждень гарантує доленосну зустріч, яку не можна пропускати. Швидше за все, ви зіткнетеся з людиною випадково або ж познайомитеся через спільних друзів. Але важливо те, що ця зустріч стане вашим золотим квитком у краще життя. Новий знайомий виявиться вельми впливовою людиною. Він роздивиться у вас потенціал і запропонує співпрацю. Не відмовляйтеся, навіть якщо сумніваєтеся у власних силах і боїтеся спробувати щось новеньке. Ви обов'язково впораєтеся із завданнями, проявіть себе у вигідному світлі і отримаєте роботу мрії. Зрозуміло, і майбутній прибуток вас дуже порадує.

Козеріг

Велика частина квітня Козерогові представляється у вигляді хаосу, де неможливо контролювати події. Зрозуміло, це вибиває ґрунт з-під ніг знака зодіаку, який жити не може без стабільності. Але гороскоп закликає вас заспокоїтися і повернути внутрішню впевненість, адже в кінці місяця отримаєте приємний грошовий бонус. Мова йде про оплату за роботу, яку виконали раніше. Ви вже й не думали, що вам заплатять, однак додатковий прибуток виявиться великої і допоможе вам пережити ці складні часи. Крім того, повертаються борги, а деякі Козероги примудряться в цей час заробити на нових ідеях. Головне не панікувати, а спрямувати всі сили на творчість і роботу.