Гороскоп назве З знаки зодіаку, для яких кінець квітня стане початком білої смуги / zinoti.lt

Останній тиждень місяця може виявитися важливим періодом для деяких зодіакальних представників, які мріють про позитивні зміни.

Гороскоп назве З знаки зодіаку, для яких кінець квітня стане початком білої смуги, пише slovofraza.

Стрілець

Читайте такожГороскоп на 15 квітня: що чекає на Левів, Дів, Козерогів та інші знаки ЗодіакуСтрільцеві слід сприймати кінець квітня в якості найбільш сприятливого періоду цієї весни. По суті, це можливість почати все заново і жити саме так, як ви завжди мріяли. Тому в останній тиждень гороскоп рекомендує проявити більше активності і цілеспрямованості. У Стрільця з народження є всі шанси стати успішною людиною в будь-якій життєвій сфері і напрямку. Астрологічний прогноз наділяє вас любов'ю до життя і колосальним запасом сил. Крім того, ви мислите не так, як більшість, а високий рівень інтелекту дозволяє генерувати унікальні ідеї. B кінці квітня доля надасть можливість зайняти нову посаду або ж змінити роботу. Зодіакальному представнику варто погодитися, тому що це нова сторінка у вашому житті. З новою роботою прибудуть вигідні можливості та шанс займатися саме тим, що доставить вам найбільше задоволення.

Відео дня

Водолій

Читайте такожПостарілий Кашпіровський повернувся на YouTube і почав "рятувати" росіян від коронавірусу (відео)Для знака зодіаку Водолій кінець квітня стане лише початком білої смуги, але і моментом розкріпачення. Складається враження, що в минуле відступають усі сумніви, страхи і комплекси. Нарешті ви повернете владу над життям у власні руки і почнете створювати нову реальність. У Водолія спостерігається величезний потенціал, тому що ви завжди мислите оригінально. Вам вдається поєднувати логіку і нестримну фантазію. Таким чином, можна буквально перевернути світ догори дном, але для цього доведеться переступити через страхи (що у вас чудово вийде) і приступити до реалізації. B останній квітневий тиждень Мосхен Норузі рекомендує Водолію бути ініціатором в знайомствах. Не соромтеся підходити до цікавих людей і захоплювати їх у розмову. Ви швидко знайдете нових друзів, союзників, а також можете зустріти другу половинку.

Риби

Кінець квітня стане початком білої смуги удачі для знака зодіаку Риби. Ви можете сміливо братися за будь-яку справу, проявляти себе на роботі і вирушати на переговори. Просто забудьте про страхи та комплекси, тому що Фортуна веде вас по життю за ручку і пропонує безкоштовно найперспективніші і прекрасні можливості. Але найсильніше Рибам пощастить у коханні. Довгий час не вдавалося зустріти людину, яка б задовольнила всі потреби і ідеально підходила вам за типом характеру. І ось в останній тиждень має відбутися доленосне знайомство. Ви відразу закохаєтесь в цю людину, який першим познайомиться і зацікавить вас бесідою. Головне не боятися ризикувати і відкриватися, адже доля дає шанс зав'язати стосунки зі спорідненою душею. Ця зв'язок принесе спокій у ваше серце і надихне на нові звершення. Риби і самі не помітять, як біла смуга допоможе трансформуватися в абсолютно нову людину.