Гороскоп на сьогодні, 19 квітня, для всіх знаків Зодіаку / gotanews.tv

Сьогодні благотворний вплив матиме музика, перебування біля моря або ванна з морською сіллю. Обставини дня сприяють заспокоєнню, підштовхують до сентиментальності й великодушності.

Розслабленість спонукає закрити очі на важливі зміни, які супроводжують складну інгресію Сонця в Тельці. Сьогодні буде підхожий момент для тих, хто хоче пробачити колишню образу.

Овен

Овнам сьогодні краще відмовитися від активних розваг. День сприяє відпочинку, розслабленню, сентиментальності. Можна відіспатися, провести час за книгою або фільмом: це допоможе позбавитися від нав'язливих думок.

Відео дня

Телець

Цей день Тельцям краще провести в спокійному режимі. Відсутність навантажень цілющо позначиться на нервовій системі та фізичному самопочутті.

Читайте такожАстрологи склали гороскоп на літо 2020: кому казково пощастить, а на кого чекають невдачі

Близнюки

Цей день спотворює Близнюкам перспективу. Навіть якщо ви реаліст до мозку кісток, ви будете схильні переслідувати нематеріальні мети.

Рак

Раки сьогодні можуть дати волю почуттям, побути фантазерами й ідеалістами, довіритися своєму чуттю. Фоном подій легко стануть романтичні спогади, мрії про далеку країні, нездійсненної любові або втрачений шанс.

Лев

Сьогодні Левам буде нелегко ясно і чесно мислити, простіше проявити слабкість і піти у світ ілюзій. Схильність впливам і нестача особистого стрижня завадять вам усвідомити важливу зміну. 

Діва

Дівам не варто засмучуватися через чужу скутість, сьогодні вона не завадить глибинному взаєморозумінню. Водночас сьогодні не найкращий день для розмови, важливіше хороший невербальний контакт і відповідна психологічна атмосфера.

Ваги

Терезам сьогодні краще відкласти трудомістке починання, виснажливу розвагу або енерговитратне хобі. День підкреслить ваші слабкості та вразливості, підвищить загальну емоційність і вразливість, підсилить вашу залежність від людей, обставин чи самопочуття.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам простіше жити у світі музики, кіно або комп'ютерних ігор. Також день підходить для пасивного відпочинку, занурення у творчість або інтимне життя. Доброчинний контакт з водою.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, у яких навесні закінчиться чорна смуга

Стрілець

Стрільцям сьогодні не варто залишати свій будинок або тимчасове укриття. В психологічному плані, краще залишатися серед близьких людей: земляків, родичів, духовних однодумців.

Козеріг

Козероги сьогодні будуть інтуїтивно сподіватися на долю, вірячи, що вона не підведе. Удача прийде по знайомому каналу, який багато Козероги завбачливо забезпечили собі самі.

Водолій

Водоліям сьогодні краще забути про прагнення все контролювати. Результат подій майже не залежить від вашої активності, бажань і планів. Можливі несподівані вдалі придбання, щасливі знахідки, але не виключені й помилкові надії.

Риби

Риби сьогодні можуть розраховувати на момент везіння. Інтуїція не підведе. Збудеться одна з давніх надій. Моральну допомогу надасть друг, наставник чи однодумець. Багато Риб зіткнуться з ситуацією загадкової допомоги згори.