Ілюстрація REUTERS

21 квітня – переддень молодика. Не плануйте напруженого графіку роботи. Краще обдумайте плани на майбутнє.

Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Триває доба чорного Місяця. Природно настає період зниження працездатності та імунітету, - говорить астролог. - Менше часу проводіть серед натовпу. Можуть панувати песимістичні настрої. Не варто їм піддаватися. Це день надходження корисної інформації. Не поспішайте діяти. Не соромтеся визнавати свої помилки. За нагоди прагніть виправити деякі з них. Виявляйте милосердя до старих і немічних. Спробуйте подолати своє користолюбство та егоїзм. Зробіть невеличкий подарунок дружині (чоловіку). Вони будуть приємно здивовані. Почуття спалахнуть з новою силою".

Відео дня

Овен

Пошукайте причини надмірного відтоку коштів. Продумайте, як їх можна використати більш ефективно. Не захочете радитися з коханими. Не дивуйтеся згодом, що вони не повідомляють вам про свої рішення.

Читайте такожГороскоп на 21 квітня: що чекає на Овнів, Дів, Стрільців та інші знаки ЗодіакуТелець

Є ризик переоцінити свої фінансові можливості. Приймайте зважені рішення щодо розподілу коштів. Не діліть ще не зароблених грошей.

Близнюки

Зробіть внески у благодійний фонд. У цей день треба віддавати частину заробітку. Вам бракуватиме терпіння. Виховання малечі доручіть комусь із старших.

Рак

Спливатимуть у пам'яті неприємні сторінки особистого життя. Не давайте волю почуттям. Пригадайте щось світле у своєму минулому.

Лев

Наявна у гаманці сума дозволить забезпечити лише необхідний прожитковий мінімум. Не допускайте хаотичних витрат. Стримуйте прояви егоїзму. Не вимагайте від коханих цілковитої уваги. Вони мають вдосталь щоденного клопоту. Згляньтеся на це.

Діва

Погоджуйтеся на підробіток. Вам добре за нього заплатять. Ввечері ви зможете зробити вдалі покупки.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, у які найчастіше закохуютьсяТерези

Не плануйте великої кількості ділових контактів. Родина сумує без вашої уваги. Побудьте з близькими ввечері. Не виправдовуйтеся через свою відсутність.

Скорпіон

Щось має зникнути з вашого дому. Винесіть на смітник щербатий посуд і старе ганчір'я. В такий спосіб ви зможете запобігти втраті потрібної речі.

Стрілець

Проведення великих банківських операцій бажано перенести на кілька днів. Очікується спад ділової активності. Вигідних фінансових пропозицій не надійде. Знайдіть цікаве заняття для себе та коханих.

Козеріг

На втілення нових ідей у життя ваших фінансових ресурсів не вистачатиме. Вирахуйте необхідну суму. Залучіть до справи однодумців. Люди охоче допомагатимуть.

Водолій

Кохані зі щирим серцем прагнутимуть допомагати вам у справах. Прийміть їхню турботу із вдячністю. Не відвертайтеся у такий важливий момент.

Риби

Не прагніть вирішувати проблеми усіх рідних самотужки. Ви втомитеся від важкої праці. До того ж позбавите близьких ініціативності. Довіряйте їм.