У яких знаків Зодіаку у серпні зміниться життя / фото flickr.com

2 серпня квадрат Сонця й Урану принесе несподівані й приємні зміни Тільцям і Левам. Стане з ніг на голову якась звична частина життя.

За прогнозом астролога Наталії Коляди, Тільці та Леви можуть отримати свободу там, де вони її зовсім не просили, наприклад, їх можуть звільнити, виселити з квартири, з ними може посваритися найкращий друг. Про це повідомляє "Астромеридіан".

"І у Тільців, й у Левів це вдарить по їхній особистості, аж до стресу і кардинальної зміни поглядів на засадничі речі. У Тільців події матимуть приватний характер і залишаться "між своїми". У Левів вони будуть пов'язані з роботою, соціальним статусом, отримають резонанс від суспільства", - каже астролог.

Відео дня

Читайте такожНа два знаки Зодіаку незабаром чекає неймовірний фінансовий успіх - астрологи

10 і в перші години 11 серпня складеться квадрат між з'єднанням Місяця й Урану, і Меркурієм. Він принесе зміни Тільцям, Близнюкам, Ракам, Левам і Дівам. Цей аспект передвіщає несподівану зустріч, новини або поїздку, або несподіваний поворот на зустрічі або в поїздці.

У Тільців зустріч або новини спровокують великі особистісні зміни. На жаль, не найкращі. Тому їм краще відмовитися від поїздок і менше спілкуватися, радить Коляда.

У Близнюків не туди поверне зустріч або поїздка. Якщо вони не хочуть неочікуваних проблем, їм, як і Тільцям, краще відсидітися вдома.

Ракам не варто брати участь у групових заходах, тренінгах, екскурсіях, зустрічах друзів.

У Левів станеться великий поворот у роботі. Можуть звільнити або відправити у незаплановану відрядження.

У Дів можуть бути складності з виїздом в іншу країну. Менш масштабною, але настільки ж неприємною буде несподівана й неприємна звістка здалеку, можливо, з анонімного джерела.

Раніше астролог Василина Володіна розповіла, які знаки Зодіаку зможуть викреслити весь негатив зі свого життя в середині літа 2020 року.